跳至

首頁

尾頁

男爵府

腳消腫係咪生得?

你地生果時,隻腳係咪退左腫?聽人地講三腫三消就快生,咁如果見到隻腳退腫,咪即係生得o羅?

複式洋房

Re: 腳消腫係咪生得?

我隻腳腫咗成個星期(勁似豬蹄呀~ )而家已經消腫...但仲未生得喎......

男爵府

唔知呀?聽D人係咁talk,我重攪o野呀? :idea: 一日腫一日退,行完路腫哂,"浪"高腳sleep,起身又冇腫,行完又腫過,激死 :-(

複式洋房

wahwah725 寫道:
唔知呀?聽D人係咁talk,我重攪o野呀? :idea: 一日腫一日退,行完路腫哂,"浪"高腳sleep,起身又冇腫,行完又腫過,激死 :-(

哈哈~我又係行完街隻腳就腫晒ga~有幾次仲腫到行唔到呀~ 係呢~你預產期係幾號呀?我就31號端午節呀(有人笑我生隻稯喎)~

男爵府

咁攪笑.....笑你生稯 ,預產期26號 ,好快

複式洋房

複式洋房

wahwah725:
係呢~你會去邊間生呀~我去瑪麗呀~

複式洋房

wahwah725:
聽的媽咪講,用鹽水浸腳對消腫好有幫助ga~

大宅

2019新春慶豚圓

端午節出世幾好喎, 第時阿b舊歷生日就可以放假, 幫佢慶祝都方便d啦.

[/quote]

哈哈~我又係行完街隻腳就腫晒ga~有幾次仲腫到行唔到呀~ 係呢~你預產期係幾號呀?我就31號端午節呀(有人笑我生隻稯喎)~ [/quote]
http://albums.vitapixel.com.hk/200709/heison/cover.html

複式洋房

fannydfmd 寫道:
端午節出世幾好喎, 第時阿b舊歷生日就可以放假, 幫佢慶祝都方便d啦.

哈哈~我又係行完街隻腳就腫晒ga~有幾次仲腫到行唔到呀~ 係呢~你預產期係幾號呀?我就31號端午節呀(有人笑我生隻稯喎)~ [/quote][/quote]

又係喎..... 不過我想bb早的出世喎~

男爵府

QueenieCheung:你住香港區,應該響瑪麗,我響瑪嘉烈 你地有冇煲薑醋? ?-( 我重未煲呀?

複式洋房

QueenieCheung:你住香港區,應該響瑪麗,我響瑪嘉烈 你地有冇煲薑醋? ?-( 我重未煲呀?

我住葵涌....不過我報住奶奶地址(佢住港島)
我嫲嫲煲咗薑醋啦~你都快的煲啦~

男爵府

Queenie Cheung:有d人話生仔先要煲薑醋,女唔洗,係咪架?我今日煲左啦喇!我都唔知係仔定女?你呢?

複式洋房

Queenie Cheung:有d人話生仔先要煲薑醋,女唔洗,係咪架?我今日煲左啦喇!我都唔知係仔定女?你呢?

係咩~我好多同事生女都有煲喎(好味).....
我亞b應該係仔(私家,政府都係咁講),你無照咩?不過仔女我都無所謂,最緊要健康......
講開煲薑醋,我聽人講話如果煲薑醋的薑辣既話,就代表bb難湊喎...相反薑甜bb就好湊....唔知係咪真既呢?

男爵府

係咪架?咁攪笑,我有照過(政府),佢話乜都照唔到,果陣時好似係20周,佢話未完全發育成熟?所以冇講係仔定女?我都費事問,靜係問bb正唔正常?佢話一切正常,咁就算! ?-(

複式洋房

保持神秘好呀~等生先開估...
我個私家就唔生性......勁主動幫我照......

首頁

尾頁

跳至