美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地有冇北上做按摩.......

去過邊間?邊個技帥手勢好?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 你地有冇北上做按摩.......

我去過樟木頭做過, 係做spa + 按摩, 勁正! 環境好, 好乾淨. spa重係大木桶+玫瑰花瓣. d姐姐手勢一流, 我見重有外國人幫陳. 下次再上去我一定再去.
多拉A夢對大雄說:人的眼睛生在前面因為人是要向前看的
Don't look back in anger
該用戶已被刪除

大宅

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我每個星期都去深圳做按摩架, 真係好正, 好平

大宅

咁你去開邊間呀?

民房

近火車站有冇好介紹? 要乾淨! 有排毒 &通淋巴 就好

大宅

可唔可以講埋價錢 ?

洋房

Bambi 寫道:
我去過樟木頭做過, 係做spa + 按摩, 勁正! 環境好, 好乾淨. spa重係大木桶+玫瑰花瓣. d姐姐手勢一流, 我見重有外國人幫陳. 下次再上去我一定再去.

Dear Bambi ,
請問你在那一間做spr和按摩的,可否提供地址呢?

別墅

我個個week都去~
碧鈺池,深圳福田區.0係皇剛有車接去
是但一個技師都好~very good~~~乾淨
比埋小費都係百五蚊.thai式2個鍾,一個鍾按腳,足鍾架~
另外,火車站附近:新東方都好好,好靚..技師都very good~
豪華free~二百五左右埋單,不過唔足45mins x3

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔洗 o甘客氣!
納蘭美容時尚生活館
樟木頭鎮新興街27號
Tel 0769-87707899
spa+按摩試做價138

elsaword 寫道:
[quote]
Bambi 寫道:

Dear Bambi ,
請問你在那一間做spr和按摩的,可否提供地址呢? [/quote]
多拉A夢對大雄說:人的眼睛生在前面因為人是要向前看的
Don't look back in anger

首頁

尾頁

跳至
熱門主題