跳至
[2005年] playgroup here!

首頁

尾頁

複式洋房

playgroup here!

http://www.babysky.hk

子爵府

Re: playgroup here!

我報左名, 6月3日2:00-3:00pm 調景嶺
到時阿b剛5個月大
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

複式洋房

Oh! it's too far for me, i can meet your BB. :-(

子爵府

我都唔係近ga, 不過那裡近MTR, 同$40咁平, 又有個朋友陪, 米試下law
你住邊區ga ?

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

別墅

別墅

jen_dear,

我都同楹楹報咗名呀,係6月16日,今次係女女第一次上PG,唔知佢會有咩嘢反應呢? 希望佢會鍾意啦

複式洋房

Eva,

I miss yingying very much! send her photo for me

禁止訪問

大宅

Hi jen_dear,

想問下你依家玩緊呢個playgroup 係咪定期會有得上? 同埋玩d咩架? 因為我係babysky個web site 度睇到你問其他媽咪有咩game啱(6-12個月bb玩). 我想問d game 係咪要daddy & mami 自己諗架?

大宅

我都想知, 係咪冇 teacher 教架 ?-(
EMILYCHAN825 寫道:
Hi jen_dear,

想問下你依家玩緊呢個playgroup 係咪定期會有得上? 同埋玩d咩架? 因為我係babysky個web site 度睇到你問其他媽咪有咩game啱(6-12個月bb玩). 我想問d game 係咪要daddy & mami 自己諗架?

伯爵府

醒目開學勳章

jen_dear ~
我報左6/10個堂PG , 我都係第一次參加的, 好緊張同期待果日認識多些朋友仔, 希望我既妹妹到時唔好喊啦 因為她都幾大喊十架 :-( :-(

大宅

想問BB咁細個返PLAYGROUP會點? BB又唔識講野 ?-( ?-(

複式洋房

Hello, 其實這個playgroup是我同幾個mami 一齊create出嚟,所以我哋比出面平一大半,內容同出面差不多,如果反應好,我哋會定時開班,我哋都是想比小寶寶玩多D"姐",我哋每堂會有一個負責人,不是老師。

子爵府

原來創辦人係有你份,我想參加六月係tsimshatsui個班,不過要六個月大先受, 你比唔比我參加?

jen_dear 寫道:
Hello, 其實這個playgroup是我同幾個mami 一齊create出嚟,所以我哋比出面平一大半,內容同出面差不多,如果反應好,我哋會定時開班,我哋都是想比小寶寶玩多D"姐",我哋每堂會有一個負責人,不是老師。

別墅

Jennifer,

嘩你真係好勁呀,仲有咁多心機同時間去做咁多嘢,佩服佩服

男爵府

i am interested to take a trial lesson.
is there one?

禁止訪問

伯爵府

jen_dear

Idea 唔錯 --> [[[[ 都是想比小寶寶玩多D"姐"]]]]
最令我 like 既係 : 又平又同出面既差不多

等 manson 考完試我都想試下玩

see you

Mandy
jen_dear 寫道:

別墅

如果有trial course 我都好想去try下, 我其實無idea 邊d playground 好 wor.... :wink:

大宅

唐老鴨BB 寫道:
如果有trial course 我都好想去try下, 我其實無idea 邊d playground 好 wor.... :wink:
[size=large]我都係呀!!

首頁

尾頁

跳至