自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

中 醫 張 琛

Pls. advise the addres of 中 醫 張 琛

Much thx

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 中 醫 張 琛

I know in causeway bay paterson st., let me search for you later

大宅

TinaWu,

Much thx.. Yahoo search cannot help....

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

CWB: teL- 25388352

伯爵府

我上次整親條腰, 朋友介紹我去睇, 話好多明星闊太都幫襯佢, 佢成日上電視同電台, 好好嫁........但係我睇完之後我連行都行唔到, 最後要我屋企人扶我睇西醫, 之後佢賠返錢比我......而我亦都唔會再去睇佢

子爵府

子爵府

子爵府

Flat B, 1/F., Haywood Mansion, 57 Paterson St.,
Causeway Bay, HK
near "Yau Ma" Tepanyaki (Japanese restarunt)

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咁大獲,佢好似之前有幫某雜誌寫稿既wor
evalopk 寫道:
我上次整親條腰, 朋友介紹我去睇, 話好多明星闊太都幫襯佢, 佢成日上電視同電台, 好好嫁........但係我睇完之後我連行都行唔到, 最後要我屋企人扶我睇西醫, 之後佢賠返錢比我......而我亦都唔會再去睇佢

首頁

尾頁

跳至