親子旅遊

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

我睇完長隆大馬戲,好值得呀!

大宅

Re: 我睇完長隆大馬戲,好值得呀!

我6月頭會同個女去睇大馬戲, 你自由行/跟團, 坐什麼交通公具, 交流下.

子爵府

我上次係四月weekday去, 買左 中旅 package, 勁抵, 要上綱買先有此優惠.

$1,3xx 包, 二大一小來回船票, upgrade家庭房 (有一張大雙人床, 和兩張單人床), buffet 早餐三位, 酒店日本餐廳鐵板燒晚餐三位, 係你面前燒ga. 保齡球兩個round. 真係超抵.
仲會送埋票比你.

上中旅綱睇下啦

子爵府

仲有, 梗係自已去啦, 好方便, 碼頭有車送到酒店, 酒店又有車去動物園, 歡樂世界和長隆馬戲都係係酒店出面. 好方便

該用戶已被刪除

男爵府

bestwish 寫道:
仲有, 梗係自已去啦, 好方便, 碼頭有車送到酒店, 酒店又有車去動物園, 歡樂世界和長隆馬戲都係係酒店出面. 好方便

你係平時去定假日去的

子爵府

我上次係school holiday, but not public holiday.
weekend and public holiday 會貴好多.

wing~ 寫道:
[quote]
bestwish 寫道:

你係平時去定假日去的 [/quote]

首頁

尾頁

跳至