跳至

首頁

尾頁

別墅

住近屯門碼頭o既媽咪你地d小朋友讀邊間幼兒園o架!?

我原本想俾囝囝下年讀奧斯卡n1但因學校結業所以想睇下附近有咩較好o既幼兒園.........請問你地小朋友報左邊間!!

有無媽咪同我一樣o甘o既情況 :-(
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

大宅

Re: 住近屯門碼頭o既媽咪你地d小朋友讀邊間幼兒園o架!?

我所知兆禧-佛教真言
龍門局-世佛會
青山村-聖彼德堂
有婆羅洲生活的人

男爵府

Re: 住近屯門碼頭o既媽咪你地d小朋友讀邊間幼兒園o架!?

我囡囡讀三聖救世軍幼兒園,要坐K52.

大宅

我個女讀美樂

別墅

hi 小細媽,

我個女讀梗富健

別墅

咁你對美樂有何意見呀??
baby10 寫道:
我個女讀美樂
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

別墅

咁你小朋友是否喜歡翻學呀?? 即係佢翻學開心嗎??[quote]
津媽 寫道:
hi 小細媽,

我個女讀梗富健
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

別墅

我同你一樣, 我都係住碼頭, 女女15個月大, 而家都煩緊呀,
小世媽^_^v 寫道:
我原本想俾囝囝下年讀奧斯卡n1但因學校結業所以想睇下附近有咩較好o既幼兒園.........請問你地小朋友報左邊間!!

有無媽咪同我一樣o甘o既情況 :-(

子爵府

我個女讀青山村st. peter n1

大宅

青山村st. peter 會唔會唔係咁方便呢, 我見啲間學校好似唔就腳, 如果落雨就好麻煩呀!

大宅

我係令一個topic讚個佢宜家再講..人地以為我有利益呀...哈哈....我個女返左學隨左識讀生字外(可以認到餐牌d字花.上下.魚.車.....)唱得跳得,仲有好多活動生日會.旅行.運動會..每個月有不同主題教學,甘個月講夏天有一個星期帶泳衣,有一個星期帶雨具返去學習,我係好滿意哩間學校....

民房

DELETED BY WEBMASTER

DELETED BY WEBMASTER

別墅

hi kny_fiona ,

我個女宜家讀k2, 佢非常鍾意翻學.

別墅

咁佢地都吾係冇道理ge. 等我再research 下info 先. 吾該晒! [quote]
津媽 寫道:

hi kny_fiona ,

我個女宜家讀k2, 佢非常鍾意翻學.

大宅

baby10 寫道:
我個女讀美樂
間學校點呀?ok嗎 ?我都想俾阿仔讀 依間,因為我住附近.
專營外貿出口日本、韓國及歐美嬰幼兒童服裝.

http://moon.shopping.ttyy.hk/

大宅

我又係煩呢個問題,有冇小朋友讀過兆禧世佛會真言, 好唔好的? 美樂又如何? st peter 要搭車, 好似麻煩d, 不過呢3間,邊間好d呢?

子爵府

accsu118 寫道:
我個女讀青山村st. peter n1

raining就煩d不過我會抱住她都ok, 因為校舍大.

侯爵府

好媽媽勳章

[quote]
津媽 寫道:
hi 小細媽,

我個女讀梗富健

大宅

有冇人可以比d 意見我呀,我好想知道世佛會真言好唔好...!

cj177916 寫道:
我又係煩呢個問題,有冇小朋友讀過兆禧世佛會真言, 好唔好的? 美樂又如何? st peter 要搭車, 好似麻煩d, 不過呢3間,邊間好d呢?

大宅

本來我想比我的女女讀奧斯卡,但佢又要搬遷,話讀美樂,有d家長話間學校唔係好好,所以我會比我的女女讀st.peter
其實雖然係遠同唔方便但好似有好多家長好buy呢間學校,話佢幾好,黎緊11月面試,我會去睇下係咪幾好
hi~我有2個囡囡~~venus&chloe~~</b></i>

首頁

尾頁

跳至