親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇日本東京民宿介紹?

如題. 想6月尾-7月頭去. 成6-7人行. 唔該 .

男爵府

Re: 請問有冇日本東京民宿介紹?

男爵府

星期三我會去日本book了池袋之家的和室(3大3小)
回來給你意見。

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

唔該晒2位,

其實唔係我住, 係我家姐一家六口由第處返黎,再去日本,叫我幫佢揾info. Business hotel邊間好呢??

1234567, 你幾時出發? Have a nice trip.

大宅

Erniema 寫道:
唔該晒2位,

其實唔係我住, 係我家姐一家六口由第處返黎,再去日本,叫我幫佢揾info. Business hotel邊間好呢??

1234567, 你幾時出發? Have a nice trip.
---
睇到你星期三出發la. 請問幾錢晚?

大宅

我同朋友共4個人住過池袋之家. 我覺得都ok. 不過我地book個間房我認為只夠4個人

大宅

[quote]
nibikalea 寫道:
我同朋友共4個人住過池袋之家. 我覺得都ok. 不過我地book個間房我認為只夠4個人

子爵府

我以前都住過佢地個和室, 足夠4人住, 都唔錯架, 又有私穩, 去街夜咗都唔怕, 因為本館有時間限制!

大宅

唔該晒先. 但我家姐地成6個人wor.

子爵府

咁咪3人一間囉! 都得架!

大宅

yatjeh,

Actually my sisters didn't confirm yet. But my itinary has been confirmed on 7/12-16 (5D4N, 2Audit-1child). First time to bring my girl by ourselves to Japan. Do u know that how can I buy the disneyland & Sealand tickets are cheapest?
Do u know that how to go 八景島? Is it good to go?
Sorry a lot of question to ask.

首頁

尾頁

跳至