懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

政府醫院 - 陪產要上堂?

我會在7月頭聯合生,

因為聯合裝修緊,早前話無得陪產,
但我上周五去檢查,原來陪產服務已恢復,
但老公必須要上兩堂講座先可以陪產,
否則就唔可以 :cry: 。

我老公約左6月頭,但d時間唔多得
可能去唔到...

你地 知唔知 係唔係 一定要去0家?

別墅

Re: 政府醫院 - 陪產要上堂?

別墅

大宅

我只知道威爾斯陪產唔使上堂, for safety, you call 聯合 check check la.

大宅

間間醫院都唔同,最好check清楚先

伯爵府

間間唔同架喎,我係pwh生就唔使上堂

男爵府

yw 寫道:
我會在7月頭聯合生,

因為聯合裝修緊,早前話無得陪產,
但我上周五去檢查,原來陪產服務已恢復,
但老公必須要上兩堂講座先可以陪產,
否則就唔可以 :cry: 。

我老公約左6月頭,但d時間唔多得
可能去唔到...

你地 知唔知 係唔係 一定要去0家?

聯合 - 老公必須要上兩堂講座先可以陪產
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

侯爵府

我係東區~就唔洗上堂~

首頁

尾頁

跳至