論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想同工人續約,有冇信得過AGENT 介紹!

請問要幾耐前續呢?

禁止訪問

Re: 想同工人續約,有冇信得過AGENT 介紹!

大宅

joe914,

Can you pm the agent details to me?

Thanks!

民房

pl let me have details of the agent.
My email address is [email protected]

Many Many thanks

禁止訪問

複式洋房

joe914:
Hi!請問$2400是否包晒所有費用(包埋簽証費)?1亳子
都唔駛比多?可否pm資料給我,thanks
joe914 寫道:
工人續約, 結果間間都一樣, 當然搵間平架啦!
我個間agent $2,400 咋, 仲送驗身

複式洋房

想問續約$2400 係咪傭主比$??? 咁佢番印尼機票(來回)又係咪全部我地比??佢一仙都唔駛出???好貴呢......

男爵府

續約費同印印50/50, 機票費我地俾全費囉. :-|
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

大宅

我同上人續約,都係叫佢自己攪掂,佢D姊妹會教佢架,佢攞埋form,你比幾百蚊入境處就攪掂,唔便經agent都得架!

侯爵府

醒目開學勳章

賓賓就可以,但印印好似吾得

大宅

joe914,
please pm agent details, thanks!

rmvv8888
我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

大宅

我朋友話如果想幫印印自行續約好煩,
因為要有律師信證明,又要工人自己寫信番領事館咁..
umm...賓賓就好似無咁煩,同埋佢地好多都識點做~

首頁

尾頁

跳至