跳至

首頁

尾頁

大宅

請問救世軍吳國偉幼稚園定聖母幼稚園?

請問救世軍吳國偉幼稚園定聖母幼稚園?

大宅

Re: 請問救世軍吳國偉幼稚園定聖母幼稚園?

我都想知呀!

大宅

hashtag影視迷勳章

大宅

hashtag影視迷勳章

my girl studied in ng kwok wai.. she loves to go to school... most of teachers are patient and gd... just english level i found it's too simple...

大宅

救世軍吳國偉幼稚園就好以小一派位都不般,但聖母幼稚園
就同佢格嚟間荃灣天主教有d關係,我就選聖母,如果你問系幼兒園救世軍佢返而出名d喎,唔知點解。 ?-( ?-(
~~本來無一物,唯有孽隨身~~

洋房

我個女剛在吳國偉畢業, 學校幾好
天主教難收,而且其小學也一般而已
況且小一派位睇彩數

複式洋房

hello 各位,

請問吳國偉多唔多功課的呢, 他跟荃灣救世軍的教學方式是否一樣的呢?
thanks

別墅

救世軍有考試的,聖母就沒有考試的,你自己衝量吓想唔想小朋友咁細個就要考試.
聖母有人話d話程淺d,但這間學校是著重孩子的思考,做好多工作紙,而且我覺得d課程活動d,無咁死板,k1及k2可能簡單d,但到k3就較深,especially 中文科,這間學校課程是循序漸進,唔使小朋友咁辛苦,我個仔今年在聖母畢業,他讀得很開心,另而家lee個校長上任咗二年,好積極,做得好好,所以如果你比個小朋友讀,應該好

首頁

尾頁

跳至