自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有冇人好似我咁,有線厄錢 !!

而家我上唔倒網, 又話大廈問題
要我比$200裝過條明線
佢都short家
仲有半年合約, 你地會點??? :evil:
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

大宅

Re: 有冇人好似我咁,有線厄錢 !!

我都試過, 我

大宅

我就試過明明cut左上網, 點g自己忘記cut自動轉帳, 到次年又過我數, 仲c話冇收過我話cut既form, 叫我搵番fax比佢, 大佬呀, 一年前既form仲點會keep呀, 投訴左好耐, 先肯比番一半錢我 e+點都keep住張form同cut左autopay, 怕佢又黎過數

侯爵府

有線寬頻真係好9咯, 比唔倒服務我, 仲要我比$ (簽左約)
我而家日日叫佢上黎整一次咯, 都唔知可以點! :evil: :evil: :evil:

不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

民房

我仲唸住申請有線寬頻tim! 到係唸唸先!

大宅

伯爵府

好媽媽勳章

你地搞錯左嘞, 唔係有線係咁... 而係間間都係咁乞衣架, 所以JOINT個陣真係要CHECK清楚先至好JOINT呀.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

侯爵府

係呀 , 咁可以點呀!
CANDY_SAMSON 寫道:
你地搞錯左嘞, 唔係有線係咁... 而係間間都係咁乞衣架, 所以JOINT個陣真係要CHECK清楚先至好JOINT呀.

侯爵府

係呀, 諗清楚呀, 可以既話比多少少錢, 用間好d !
子良 寫道:
我仲唸住申請有線寬頻tim! 到係唸唸先!

首頁

尾頁

跳至