懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

家中有一個5 years old小朋友, 但自己的預產期在7月, 你們會否幫5 years old小朋友報暑期活動.

我又驚5 years old小朋友在家中悶, 但我又坐緊月唔太方便出街, 又無工人, 你地會點做.

別墅

Re: 家中有一個5 years old小朋友, 但自己的預產期在7月, 你們會否幫5 years old小朋友報暑

別墅

Re: 家中有一個5 years old小朋友, 但自己的預產期在7月, 你們會否幫5 years old小朋友報暑

我都係7月尾生小b呀!! 個仔宜家3歲, 暑假都係得2-3個星期, 佢d興趣班全部起晒星期六返既(有4堂), 如果老公得閒就會帶佢返, 唔係既未搵我細佬妹幫下手帶佢返囉!!
如果你真係冇人幫你手既都係唔好報住啦!!

伯爵府

我大囡6月中就5歲, 我預產期8月中, 佢學校有暑期班, 返學時間同平時一樣, 8月7日開始, 我幫佢報左, 唔駛煩 

子爵府

我那時生小b前, cut 晒呀囡d 課外活動, 因為又係無人幫我帶呀囡上堂, 又照顧唔到咁多, 惟有浪費住d時間, 留大囡在家陪佢玩, 而家小b幾個月人仔, 已從新幫呀囡報course, 返學放學都可抱住bb出去, 不過我給呀囡附近讀, 方便我可回家一陣, 夠鐘就抱埋bb出去接囡放學.
christina 寫道:
我又驚5 years old小朋友在家中悶, 但我又坐緊月唔太方便出街, 又無工人, 你地會點做.

首頁

尾頁

跳至