跳至

首頁

尾頁

別墅

幾時放地墊比bb玩好呀?

如題
高宏bb在2005年12月30日出世

大宅

Re: 幾時放地墊比bb玩好呀?

我已經放緊喇. 比佢pratice 轉身ma.

大宅

一早放左啦

男爵府

me 3

大宅

畀面勳章

想問

男爵府

3個月左右我已經放左!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]一早就放

大宅

好媽媽勳章

我都放左lu

大宅

DoDoDoDo,

我想請問你係邊間jusco度買, 可以有埋車仔同埋英文字呢 ?! 唔知係唔係間間jusco都一樣呢 ?我唔得閒去搵呀 !!! 唔知幾多錢呢 ? 我要買2 sets 呀 !!痳煩你話我知呀 !!! Thank a lots !!!

[quote]
DoDoDoDo 寫道:
[size=large]一早就放

大宅

呀!!!我未放呵!咁等我星期六同daddy去
jusco買先得

男爵府

OT

黃埔Jusco只有12"*12" A-Z 英文字,$99

男爵府

我係銅鑼灣baby pro見到$49一包。

我就買左Jusco 26塊 12*12 $99 made in china
同 Toy r us 4塊 24*24 $99 made in taiwan

都唔知抵唔抵...

不過又想去新世紀買Winnie the Pooh 一大塊膠地墊,唔駛一格格...都係$200-$500一塊,韓國做

大宅

I ALSO SAW 'Winnie the Pooh 一大塊膠地墊' IN APM (A SMALL SHOP) JUST AROUND $140, BUT I'M NOT SURE MADE IN WHERE. I THINK I WILL BUY ONE FOR MY B.

mrsmcdull 寫道:
我係銅鑼灣baby pro見到$49一包。

我就買左Jusco 26塊 12*12 $99 made in china
同 Toy r us 4塊 24*24 $99 made in taiwan

都唔知抵唔抵...

不過又想去新世紀買Winnie the Pooh 一大塊膠地墊,唔駛一格格...都係$200-$500一塊,韓國做
[url=][/url]

大宅

mrsmcdull :

我去新世紀見到有間精品店有Winnie the Pooh 地墊買係砌架!!好似大塊Puzzle 甘,砌左之後係一 好靚架圖畫,但價錢就冇留意,真係好靚架!!你有冇見過呀?

另外你講Winnie the Pooh 一大塊膠地墊係咪黃色架,我買左一塊,但覺得吾好用,因為個面凹凹凸凸,要自已再舖野上面,如果吾舖BB隻手同腳就會起晒格仔印.

:-( :-(

別墅

Read from "嬰兒用品" that those winnie the pooh, thomas... 膠地墊 will 起pok very easily and finally 爛.
一塊塊膠 seems more long lasting.

男爵府

jkbb

有呀,我都係係呢間睇。

我見一大卷有winnie the pooh, hello kitty, 四眼雞丁....聽埋mother30話,咁都唔駛買lu...

大宅

好彩 本來諗住聽日買
咁有咩好介紹?

大宅

大宅

大宅

首頁

尾頁

跳至