產前產後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

要唔要大伯部bb車好呢?

之前無買bb車,因為大伯話佢有..
上星期6睇過,係king size,好肯定自己一個人帶出街唔惦..
帳篷又爛了 :cry: 佢突登留番比我地(留左幾年),唔要係咪好衰
本來想星期6拿走,但後來落雨所以無拿..佢仲抹到好乾淨添

伯爵府

Re: 要唔要大伯部bb車好呢?

你係咪已經諗住會買部新架? 
如果係我, 我會照要but自己買部新既. 新個部就出街用, 方便d. 大伯個部就擺响屋企, 當床仔放响廳, 唔駛成日放bb响房�bb床∼

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果真係唔想要, 我會同佢講有朋友送左俾我!

大宅

你就好啦,我想有人送bb車tim.....慳d嘛

男爵府

係囉, 攞來放係屋企用都幾好架! 因BB唔會成日放係房, 大架D車亞B好瞓D !!

不過真係唔想要, 我會好直接咁同佢講部車太大唔方便, 所以都係買過部啦! 跟住勁講唔好意思囉!

大宅

我覺得攞左先會好d,佢一番心意.我老爺之前都是這樣,我已同佢講話我唔飲孕婦奶粉,因為朋友話孕婦奶粉好肥,唔好飲太多,但是老爺向朋友攞左成20包比我,我都同奶奶講過話唔飲,結果我都收了,因為佢都係緊張我的,但我當然沒有飲啦!!

大宅

架bb車放左係度幾年,有時d接合位可能出左問題,但肉眼見唔到架,當一張椅,坐得耐都可能會散啦,何況係bb車,有邊個bb唔會係bb車入面un黎un去,又跳又踩,我覺得買過一架新bb車啦,係就係貴左d,不過我覺得安全d!!!

男爵府

[quote]
happydino 寫道:
你係咪已經諗住會買部新架? 
如果係我, 我會照要but自己買部新既. 新個部就出街用, 方便d. 大伯個部就擺
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

大宅

要左先囉!我個時奶幻又專燈攞bb車上黎,我怕太大,所以我們買左新的,最後賣左部大車俾人囉∼∼剛好換左兩袋尿piece

伯爵府

好媽媽勳章

我都係照各媽咪咁講放係廳當床仔囉..拿出街好似又有些危險..
我今日已經叫我亞哥買一架比我啦

首頁

尾頁

跳至