少年成長

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB出街無表情

我個BB差不多9個月,出街會好奇怪咁四圍望,但就無表情(唔會笑)。最好笑上次同佢去玩具反斗城,放佢響隻木馬仔度搖,但佢一d都唔enjoy, 又係木無表情.好奇怪.

好彩佢響屋企係識笑同玩既,如果唔係就擔心.

大宅

Re: BB出街無表情

hey ~~ 咁攪笑 ...

佢會唔會係好驚呀 ? bb係屋企有無玩開呢類型既玩具 ?
如果無,佢可能係好驚喎,有時大人以為佢地會玩得好開心
or 會好鐘意玩既野,對於佢地嚟講可能係令佢地好不安架

當然 , 如果你話佢一出街就唔笑的話,你諗吓一路行一路
同佢傾偈丫,同佢講吓佢所見到既係乜東東,有時佢地好奇
出到街咁多新事物,佢地都應接不暇,都唔記得有表情反應
呢樣野 ... hehe ... 佢地真係好得意 ...
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

男爵府

會唔會係BB出街好冇安全感, 你可bring一些他常玩的東西倍他出街,會好D!!

民房

我個囡囡已經8個多月佢出街就好開心但係佢唔鐘意去人地屋企就係咁CRY就算係返(女麻)(女麻)屆企都係咁CRY,佢好奇怪唔知點解佢唔鐘意親人見佢地又唔同佢地玩但係佢出街就會同其他人玩 :-(

男爵府

你BB係咪唔鍾意有'局速'感呀,有D小朋友唔鍾意take lift,因同一原因!!!

NatalieMammy 寫道:
我個囡囡已經8個多月佢出街就好開心但係佢唔鐘意去人地屋企就係咁CRY就算係返(女麻)(女麻)屆企都係咁CRY,佢好奇怪唔知點解佢唔鐘意親人見佢地又唔同佢地玩但係佢出街就會同其他人玩 :-(

子爵府

我個仔都係拱, 一出到街無咩表情 & 野都唔講 我成日都覺得佢好cool架

別墅

我都覺得我個女好cool

複式洋房

複式洋房

我亞b而家大d去街都會講下車車, 笑就無. 以前細個都係唔笑唔講野.
而家同我去公園就唔係好笑, 同印印去就開心都死.

子爵府

dwklau, 你個女幾大
dwklau 寫道:
我都覺得我個女好cool

首頁

尾頁

跳至