育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知有張地蓆係比小朋友在上面用水可畫畫,邊度有得買?

as above

別墅

2019勳章

Re: 請問有冇人知有張地蓆係比小朋友在上面用水可畫畫,邊度有得買?

銅鑼灣皇室寶2/F有間專賣玩具的有THOMAS款

複式洋房

Re: 請問有冇人知有張地蓆係比小朋友在上面用水可畫畫,邊度有得買?

kattang,

請問知唔知大約幾錢?Tks!

別墅

我係天星碼頭個間 book shop(唔記得叫咩名)見過,佢其他分店都有,應該 under $400

別墅

吉之島

複式洋房

apple_girl,

請問邊間吉之島有?

大宅

我見到yahoo拍賣有人放上去bid喎...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

子爵府

子爵府

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1111861637?rr=649567212

複式洋房

有一間玩具店有三樣野都係for 畫野ga~
第一個係地磚~about 250
第二個係火車頭~架火車可以跟住水畫既路"鬼"行ga~about 450
第三個唔記得係咩…但都好似要成4百幾蚊ga~

衣間鋪係旺角潮特對面~要上樓ga有兩層ga~衣d係一樓左手面~

男爵府

Whampoa Jusco - bb department

地磚 $200
火車頭~架火車可以跟住水畫既路"鬼"行ga~about $400

If purchase on 2nd/20th with J-card, you can enjoy 5% extra discount.

anthonyma 寫道:
apple_girl,

請問邊間吉之島有?

男爵府

好媽媽勳章

我之前o係西田買, 減價後 $200~~

大宅

其實呢個最平.....(我唔係想幫人買廣告, 只係想大家唔會買貴o野o者...)
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1111772965

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

洋房

anyone bought this kind of mat, I want to know if I buy one pen, can it be used forever? Since I saw in the web that they have different pens for sale.

複式洋房

Send you the link and you can go to following website to check the details.

http://www.teddykids.com/s/p2.asp?ItemClass1=%C3%B8%B5e%A5%CE%AB%7E

複式洋房

Sogo, 10% to 20% discount now

大宅

荷花有得賣呀.

公爵府

2019新春慶豚圓

teddy kids

複式洋房

我都知teddy kids 有得賣, 不過唔知抵唔抵買, 我想買套裝, 好似三佰幾蚊, 連埋筆同印仔, 好得意

有冇人玩過,比d 意見
:oops:

侯爵府

畀面勳章

我買左Thomas 果張水寫畫墊, 第一日玩覺得好得意, 架車可以跟住自己畫既路軌黎行, 第二日放工返OK, 架車已經壞左, 唔識跟住行....唔知係咪呀仔整壞左定係真係咁易壞....

首頁

尾頁

跳至
相關內容