自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇平靓正 電負離子??

我去開間salom,電負離子要$490, 未包剪, 埋單要差唔多$700, 遲d做color又要 $, 好貴呀

大家有冇好介紹 ? 可唔可以講大約幾多 $ ? 找邊一位髮型師? 最好係kowloon啦 !

thanks

No worry be happy

大宅

Re: 有冇平靓正 電負離子??

Hi kyy

Please check PM.

thanks
HeiMaggie

kyy 寫道:
我去開間salom,電負離子要$490, 未包剪, 埋單要差唔多$700, 遲d做color又要 $, 好貴呀

大家有冇好介紹 ? 可唔可以講大約幾多 $ ? 找邊一位髮型師? 最好係kowloon啦 !

thanks

別墅

我都想知,請PM我,Thank you.

大宅

Hi kyy

Pleasse check PM.

thanks
HeiMaggie

kyy 寫道:

thanks

大宅

Hi goldgold

thanks
HeiMaggie

goldgold 寫道:
我都想知,請PM我,Thank you.

複式洋房

我都想知,請PM我,Thank you
[img align=right]http://www.sanrio.co.jp/characters/cinnamon/images/cn_koushin.gif[/img]

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我都想知,唔該pm我,Thanks!!!

大宅

Hi NOIVA

thanks
HeiMaggie

NOVIA 寫道:
我都想知,請PM我,Thank you

大宅

Hi w.c.chong

thanks
HeiMaggie

首頁

尾頁

跳至