產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

急問:我temp 到38.1度, 仲可唔可以餵母乳?

急問:我temp 到38.1度, 仲可唔可以餵母乳?

複式洋房

Re: 急問:我temp 到38.1度, 仲可唔可以餵母乳?

你是否脹奶,所以發燒?我之前因爲出街,帶了很緊的bra,脹奶發燒38.4度,但依然喂人奶。沒問題。
在醫院的時候,也試過發燒,姑娘說只要不是生病感冒,便可以繼續喂奶。

民房

Re: 急問:我temp 到38.1度, 仲可唔可以餵母乳?

I had a fever before, then I consulted my doctor and he advise me to take panadol because panadol is most safety for mother feeding breast milk to BB.

民房

民房

I had a fever before, then I consulted my doctor and he advise me to take panadol because panadol is most safety for mother feeding breast milk to BB.

男爵府

發燒係可以餵的,而生病感冒更加應該餵,因為奶中含有抗體,沒有問題的!

首頁

尾頁

跳至