嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

太子花園街BB衫

Anyone has bought BB衫 from 太子花園街? how is the quality? how much?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Re: 太子花園街BB衫

曾經買過,質料唔錯,有時會揾到D剪咗嘜頭嘅名牌衫仔,平到十元八塊都有一件,一般係廿零蚊左右!

複式洋房

我都買過, chicco, tommy 都有.

別墅

都幾好d質地架,通常我會搵出口剪左牌個d,NEXT, GAP都有,$15一件左右

別墅

都好好著,有時都會d名牌的衫

男爵府

heihei629 寫道:
都幾好d質地架,通常我會搵出口剪左牌個d,NEXT, GAP都有,$15一件左右

me too

男爵府

畀面勳章

係呀係呀∼bb仔d衫好快就唔岩,我覺得花園街又平又抵著∼質地都ok

大宅

There is a stall (not shop) selling carters bodies. All are $6 each. You can find Gap, Le Top, Gymboree, Next...etc if you 'look' carefully. Somtimes there are also DKNY and Polo (but styles not so good). Some no-brand polo shirts are also very good. Only about HK$20 each.

But there are also some fake Gap and Next. Anyway, the price is very cheap.

大宅

carolyktong

I would like to ask you, wher did you buy the car for your son, please let me where you buy it, thanks....
[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD8/165086/169261.16376250.80497.jpg[/img]

男爵府

好媽媽勳章

請問係近住邊度?

男爵府

我都有買過, 有一檔係$6一件, 好抵架, 質地好好呢, 不過有d會係damage, 不過真係幾ok.

侯爵府

我上個sat就

男爵府

you look for shop no. 198, the stall for $6 each piece is just opposite to shop no. 198

mankifiona 寫道:
請問係近住邊度?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

伯爵府

伯爵府

伯爵府

伯爵府

伯爵府

男爵府

好媽媽勳章

我今晚去睇下先,唔知大家係咪都好鍾意買衫比bb呢?我發覺而家多數睇都係睇去d

首頁

尾頁

跳至