跳至

首頁

尾頁

子爵府

我bb依家20日 大啦,點解飲奶有時3安, 有時4安, 仲要分2次飲,每隔2.5-3個鍾飲一次 ,正常嗎 ?

男爵府

Re: 我bb依家20日 大啦,點解飲奶有時3安, 有時4安, 仲要分2次飲,每隔2.5-3個鍾飲一次 ,正常

should be no problem
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

Re: 我bb依家20日 大啦,點解飲奶有時3安, 有時4安, 仲要分2次飲,每隔2.5-3個鍾飲一次 ,正常

yp26﹐
我個B食得个少過你個B﹐ 最高都係食3OZ﹐都要分兩次﹐ 食少少瞓一瞓 所以我認為好正常嘅

子爵府

我囝囝晚上3-4個鍾飲一次奶, 日頭就2個鍾飲一次, 都唔知正常嗎 ?

別墅

我個小 b 都係咁 . 有時食 3 oz , 有時食 4 oz , 最衰係開 4 oz 食 3 oz , 開 3 oz 唔夠要補多 1 安 , 煩到死呀 . 而家 d 細路好難觸摸呀 .

tabo2006

首頁

尾頁

跳至