想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

食排卵藥會唔會引至乳房生硬塊?

唉?! 人生種是就係不如意, 以前有一年都無法有孕, 去婦科檢查, 可能自己太緊飧, 醫生就係咁比左兩次周期排卵藥我食, 第二次周期便bingo, 點知懷孕到第九周便小產 :-( :-( , 經過幾個月我和老公才身心愎完(都唔知係唔係食排卵藥結果), 原本打算開始再接再厲, 而且食左兩個月業酸, 點知前睌老公發現左邊乳房布小小硬塊脕, 今天看醫生叫我明天去照超聲波, 唉, :-( :-( :-( 上天點解次次都作弄我呢!妳地有無呢D經驗?

別墅

Re: 食排卵藥會唔會引至乳房生硬塊?

SmartCandy,
你唔好咁啦,放鬆o的冇事(家),祝你好運
我都食排卵藥有2個月了,我依家淨係想好o的bingo
bb3805

別墅

SmartCandy,
你唔好咁啦,放鬆o的冇事(家),祝你好運
我都食排卵藥有2個月了,我依家淨係想好o的bingo
bb3805

大宅

SmartCandy,

i've taken 2 cycles of pill as well. no special effect happened.

relax, hope u're well

複式洋房

Smartcandy,

唔好咁擔心, 食排卵藥應該冇事

大宅

多謝大家安慰 :-P :-P 其實我昨天已照左啦, 在utra sound底下, 原來係有一個水lon, 而且佢幫我用針抽晒D水出化驗, 而家應該無事啦 真係嚇死..不過個姑娘問我有無食過避孕丸之類苛爾蒙芟藥物, 我話食過排卵丸, 佢話都有可能。另外, 早前小 X, 我又日日食產後28芳, 其實入面大部份都有當歸, 早排聽新聞話當歸有微量激素, 所以各姊妹食藥時要觀察下自己反應.. :lol:

Hi, tomatoma 而家準備再接再厲未呀, 我已經開始, 不過未得呀

複式洋房

Smartcandy,

Thanks for your concern! 中醫叫我食多幾個月藥調理好m cycle 先, 我諗住6月去個旅行先,跟住8月再開工.
放鬆啲, 你好快就會得, 到時俾啲advice我地呀^_^

首頁

尾頁

跳至