跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 蛋蛋都Studio左3個鐘....

多謝大家贊賞..@@"
蛋蛋狀態未好fit~~我都係like佢嘟嘟想喊樣~
再映next間...希望效果好d...

kathy,evaliu668,LiJen,godivachoc

映左同LY一樣咁多銀(破產鴨)....一陣pm比你地 :mrgreen:

大宅

蛋蛋好cute喎...真係好想錫佢一啖呀~~ 好叻女呀, 可以影到咁多造型, 我謙謙就無鬼用呀, 影兩影就唔肯喇!

複式洋房

嘩!蛋蛋同蛋媽媽都靚靚(真架)
我都想知$$$及Where
請PM to me

洋房

please pm me too for the details

thx alot

翡翠宮

好媽媽勳章

蛋蛋著水手服果張, 笑得好甜, 加埋個 sexy大v領... 正 ~~
另一張至愛, 係熊仔衫想喊樣...( ee 幾變態 ... )...

重有鴨蛋好靚女呀 ........

大宅

我都係最鍾意最後果張, 好嬌俏!

蛋蛋真係好叻,可以影咁多個造型 , 我bb超扭計, 換左2次衫我都投降!

蛋蛋唔笑得多但都有好多cutie神情&型態, 但我bb一係含住眼淚發呆, 一係大喊要我抱 我準備左$$諗住去破產, 但extra一張都要唔到
b爸話bb梗係想幫我地慳$$ 激死我!

鴨仔蛋, 我都想要d資料, 請pm我!

男爵府

睛靈勳章

男爵府

睛靈勳章

蛋蛋好可愛!! 又多肉地, 黑白既背影, 含住眼淚既神情, 重有佢2塊肥dodo既心口, 我都好喜歡.

另外, 我覺得蛋媽都好靚女!

下月我都book呢間影呀, 好期待, 希望Issac仔到時合作d.

蛋媽,

點解你地影左3粒鐘咁耐既?

男爵府

BK Milk勳章

晴晴都坐得好好 ! 但就勁怕生寶,見到人就喊.
wingyee_ma 寫道:
蛋蛋肥嘟嘟好可愛 ,我穎怡重未坐得好隱所以未去得影相 :-(

禁止訪問

別墅

又想笑又想咸,好得意。

好好呀輯相!

複式洋房

蛋Mum&Dad,
Would you mind pm the info to me? 我想講多次,蛋蛋真係越大越beautiful

禁止訪問

大宅

蛋蛋真係好鬼索,張張都咁鍾意,由其bear個張~~~
5歲~~

洋房

無喎, 但係我都想要多 d 資料呀, 因為我地都 book左6月去影呀, 所以想比較下其他好唔好, 如有資料煩請 pm我啦, thanks!

旦旦好可愛,好得意,見到就想快 d 同囡囡影.....

大宅

愛麗絲~
謙謙上次都映得好Q呀,蛋蛋果日都扭計架...@@""

jolo~
咪玩啦,見識過你大肚時都勁貪靚過人,你先係靚女ar!

COCO~
有呀,SAY比coupon,冇野嗎..@@""?

kkmc~
但係映唔到蛋燦爛笑樣...我有d..down,
我地大家再努力下,希望你BB下次叻叻映靚靚成功~

WinkyLee~
前半個鐘warm up,映相個多鐘,等相45分鐘..
又係咪玩..@@""你孕媽媽明星重靚呀~!!

kat923,DenDenMi,dk486,Maysum......
多謝你地贊蛋蛋Q...你地啲B都好Q呀~~~!!!

floriafong,carrislkl,kkmc,DenDenMi,Maysum
pm左你,如老痴呆漏左,話我知...

其實0508隔離屋的gloria.glory映得好靚同sweet好多..
你地都去睇下...

禁止訪問

大宅

鴨仔蛋:
蛋蛋好索!

0508隔離屋既gloria.glory,我識得架,係孤島上既鄰居!
寶貝彤彤及欣欣 !

洋房

我都睇左0508的gloria.glory, 都係鍾意蛋蛋多少少, 可能因為佢都係囡囡, 我見到佢果d想喊o既樣真係好可愛

真期待快d到6月, 不過又好擔心呀囡座得唔夠穩, 到時影得唔順利就閉啦...

大宅

蛋蛋好cute呀..
影得好好. 好叻女呀, 可以影到咁多造型,
我希望謙謙可以好似蛋蛋咁叻,
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

首頁

尾頁

跳至