嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

點解 bb 飲明治細仔 d 臭臭會綠色 ?

hi every mami,

有無人知點解 bb 飲明治細仔 d 臭臭會綠色 ? 我bb就快 4 個月, 以前都係芒果黄色, 點解宜家咁嘅 ? 係咪嚇親呢?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Re: 點解 bb 飲明治細仔 d 臭臭會綠色 ?

pls help

子爵府

好媽媽勳章

我b一出世食明治(而家五個半月),d臭臭一路都係綠色喎同好臭,應該無問題o既.我都俾醫生睇過,佢話d臭臭好靚,唔使担心啦!
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

bb d 臭臭綠色係因為奶粉鐵質含量高, bb消化唔倒屙返出黎, 無事架!

回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

14/5/2006: 3.30kg (birth)
14/6/2006: 4.34kg (1 month)
20/7/2006: 5.58kg (2 month)
25/8/2006: 6.41kg (3 month)
16/11/2006: 7.5kg (6 month)

珍珠宮

hi renren / carriechan,

thank you very much.

大宅

Me too la!! No problem! [quote]
renren 寫道:
我b一出世食明治(而家五個半月),d臭臭一路都係綠色喎同好臭,應該無問題o既.我都俾醫生睇過,佢話d臭臭好靚,唔使
[img][/img]

複式洋房

複式洋房

複式洋房

我BB飲日本雪印, D臭臭也是綠色的, ...

首頁

尾頁

跳至