心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 淨係想你地呢一世都唔好再搵我

依家如果去咗探佢,因間轉頭死Q埋,又話要上埋山啦喎..!
係我就一係毒d,著件有咁紅得咁紅ge衫去佢床前腰佢幾野..

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

比我連電話都唔會轉,仲咩要為d無謂人轉電話呀? :tongue:
打黎咪say no囉,再煩您直頭鬧鬼佢添呀. 您理直氣壯,怕佢有牙?[img align=left]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_u_01_174_01_01.gif[/img]

男爵府

好媽媽勳章

佢o地都好衰喎....你老公又懷疑你個囡唔係佢&你62又話阿miss fox 係好熄婦,o甘做乜又要你o地去呀!!
佢o地都好矛盾喎

有事就識認人,冇事就唔知你兩母女係乜水....真係"掂"呀!!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

大宅

大宅

我撐你!你做我好好, 五年見面次數一隻手都數得曬 , 佢地重記得有呢個孫女? 不知所謂的一家人.

大宅

如果佢哋再打嚟ヌ問妳安唔安樂,妳應該問反佢哋,妳哋五年來都冇當佢係孫女,妳哋安唔安樂,我支持妳唔去,唔去當絕交,費事去咗仲煩,個女人到時又說三道四話妳想同佢爭嘢。最怕見完佢哋囡囡發惡夢,影響日常生活。
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

民房

我都係叫你唔去,對呢家人唔駛再費神,但難防你女日後會知道此事,要想一個好的解釋給她,小孩子的成長才是最重要.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唔好去啦..要見孫女既話5年前都見左啦..要到今日佢就死先話見?似係佢地知自己錯...死都唔安樂就真啦...

侯爵府

痴線, 梗係唔去啦, 啋佢都傻呀!!! 你女女個姑媽就夠神奇啦, 佢仲夠厚面皮打俾你叫你去, 都忽既!! 即刻改哂d電話等佢地唔好再搵到你添呀~

男爵府

睬佢都有病, 梗係5去啦

大宅

大宅

梗係唔去啦,傻0既﹗
當初係佢0地對你唔住,而家完全唔駛俾面佢0地啦﹗

伯爵府

好媽媽勳章