美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

香薰按摩

你們喜愛嗎?
跟一般按摩的分別在那裡?

複式洋房

Re: 香薰按摩

I LOVE IT !!!! 用適合自己嘅香薰按摩,可以達到紓緩,鬆弛,甚至可改善失眠,內分泌失調,暗瘡,便秘,水腫.....等問題,間接改善黑眼圈,皮膚.....但一定要用纯正香薰油,效果先至好架...

大宅

same same!

靚太唔易做架 寫道:
I LOVE IT !!!! 用適合自己嘅香薰按摩,可以達到紓緩,鬆弛,甚至可改善失眠,內分泌失調,暗瘡,便秘,水腫.....等問題,間接改善黑眼圈,皮膚.....但一定要用纯正香薰油,效果先至好架...

大宅

agree

大宅

Thanks!

大宅

2019勳章

Then, which one is 纯正香薰油?

Thanks
靚太唔易做架 寫道:

大宅

例如:ALQVIMIA佢d油仲飲得落肚架
我最鍾意橙油加蜜糖,飲完好好訓

禁止訪問

伯爵府

cleopatra 寫道:

要make sure d 香薰油係有機種植的先可以飲ga, 唔好亂來ar
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

我今早都試了一個全身的香薰按摩,治療師因應我的身心情況,用了Rosemary,Ti-Tree,Lavender for body 及carrot seed for face,真的很舒服而且整個人都好 relax,拉得不那麼緊!

一定會抽時間做多點,對自己好些!

大宅

係治療師教我飲,唔駛擔心
V-Square 寫道:
[quote]
cleopatra 寫道:

要make sure d 香薰油係有機種植的先可以飲ga, 唔好亂來ar [/quote]

伯爵府

你有無見過佢地係唔係有cert. ga?

大宅

2019勳章

Where can buy?
Please give information!

伯爵府

Alqvima : CWB heng lung centre / Kowloon Bay Telford Plaza

大宅

德幅個間d sale好nice,我齋問冇買野,佢地都冇黑面,仲主動比左份月刊我睇,叫我睇下佢地d產品,得閒再黎過

大宅

2019勳章

Can you introduce your 治療師 to me?
Thanks
sltam 寫道:
我今早都試了一個全身的香薰按摩,治療師因應我的身心情況,用了Rosemary,Ti-Tree,Lavender for body 及carrot seed for face,真的很舒服而且整個人都好 relax,拉得不那麼緊!

複式洋房

Please check PM. Thanks.

NicolaLee 寫道:
Can you introduce your 治療師 to me?
Thanks[quote]
sltam 寫道:

[/quote]

民房

可晤可以比d資料我. 要幾$幾多分鐘.thx

別墅

Hi sltam,

Can you also introduce your 治療師 to me?
Thanks a lot!

大宅

Sltam,

Please PM me the details. THanks. What brands they are using?

首頁

尾頁

跳至