跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 住大埔BB又係半歲到既..入黎交流下呀!!

哦...咁等我同我老公講先!!!
係埋算便架啦??

我阿B食S.26...
你會唔會同佢轉食日本奶粉呀?
因為好多人都話好喎!!
henhen 寫道:
係好貴, 但係當買個保障, 宜家d菌太恐怖.

李山河o係大埔中心3期, 即係過左橋o個邊, 超多人睇.

我bb食A+1, 你呢?

男爵府

男爵府

男爵府

bb睇開李山河, so 冇特別去格價, 我諗ok啦.

我生之前有諗過用日本奶粉, 但見佢食得ok就算. 我覺得日本奶粉都幾貴, 買行貨又要等on sale, 買水貨又驚. 我聽見有d bk媽咪買既時候唔留意個招紙轉左, 原來d味都有d唔同, 個bb唔肯食, 佢買左成箱, 結果要賣返出黎.[quote]
cwinnie 寫道:
哦...咁等我同我老公講先!!!
係埋算便架啦??

我阿B食S.26...
你會唔會同佢轉食日本奶粉呀?
因為好多人都話好喎!![quote]

大宅

哦...
咁等我睇下搵日去打針針先!!!
BB尼幾日去左澳門...
我好掛住佢呀!!! :-(

複式洋房

我BB都係睇開李山河
henhen 寫道:

我生之前有諗過用日本奶粉, 但見佢食得ok就算. 我覺得日本奶粉都幾貴, 買行貨又要等on sale, 買水貨又驚. 我聽見有d bk媽咪買既時候唔留意個招紙轉左, 原來d味都有d唔同, 個bb唔肯食, 佢買左成箱, 結果要賣返出黎.

男爵府

點解去左澳門? 你bb平時邊個湊?

大宅

平時我媽咪湊...
但因為我阿姨新屋入伙(澳門)...
所以我媽咪帶埋bb去...
我一陣放工都過澳門搵bb...
幾日冇見啦...打電話俾bb...佢又唔識講野..
鬼死咁掛住.. :-(

男爵府

真係"怨"氣, 一陣間都見到啦!仲有豬扒飽食

講真, 我返工都好掛住佢, 一放工就飛返去. 你bb有冇係婆婆度過夜?
cwinnie 寫道:
平時我媽咪湊...

大宅

你自己有冇睇過林偉樑呀??
佢幾好架...
如果真病我一定伯會睇佢...
如果扮既..就睇昌運果d一百幾十果D醫生...
唔好話俾人聽呀
wong_betsy 寫道:
我BB都係睇開李山河[quote]
henhen 寫道:

我生之前有諗過用日本奶粉, 但見佢食得ok就算. 我覺得日本奶粉都幾貴, 買行貨又要等on sale, 買水貨又驚. 我聽見有d bk媽咪買既時候唔留意個招紙轉左, 原來d味都有d唔同, 個bb唔肯食, 佢買左成箱, 結果要賣返出黎.
[/quote]

男爵府

林偉樑o係邊樹?

你係咪住o係美新o個邊?

大宅

林偉樑0係大埔廣場!!
你點知架??
你又識美新既??

大宅

之前就係婆婆湊晒...過埋夜...
本身我住大埔中心既...
但因為屋企細..唔方便帶佢返屋企..
所以唯有放棄二人世界...
搬返去同媽咪同埋bb一齊住...
henhen 寫道:
真係"怨"氣, 一陣間都見到啦!仲有豬扒飽食

講真, 我返工都好掛住佢, 一放工就飛返去. 你bb有冇係婆婆度過夜?[quote]
cwinnie 寫道:
平時我媽咪湊...
[/quote]

男爵府

你之前話o係雀會, 我估應該係掛....點之真係中左
我舅父都係住o係o個度, 你覺得o個度好唔好住?
cwinnie 寫道:
林偉樑0係大埔廣場!!
你點知架??
你又識美新既??

大宅

都唔錯架...
地方又大...又見使...BB活動空間都多D..
附近旺中帶靜...起碼唔會一落到街就好多人!!
咁當然始終都係舊..冇配套設施...
都係睇你點睇咋!
不過層樓都唔係我地既..媽咪佢地既..

男爵府

我有同老公相量過o個度, 但佢唔鍾意下低係老人院...佢700幾呎d單位真係好實用, 又多窗.
cwinnie 寫道:
都唔錯架...
地方又大...又見使...BB活動空間都多D..
附近旺中帶靜...起碼唔會一落到街就好多人!!
咁當然始終都係舊..冇配套設施...
都係睇你點睇咋!
不過層樓都唔係我地既..媽咪佢地既..

大宅

睇你囉...比如你屋企人住附近既
而你又唔要求有配套既...
都可以諗諗..
其實有老人院都冇乜問題,
大家都唔同入口...冇咩影響架!?

我屋企十幾樓..我間房向東架..
好好風架...平時唔使開冷氣架..
但因為我老公唔鍾意開住窗簾訓...
所以要開風扇...

你睇果個單位向邊邊架?

男爵府

我冇睇過, 因為我舅父o係o個度住, 見到好似幾好, 所以諗下姐.....
我都要睇埋我阿哥想搬去邊先再諗

大宅

哦...不過睇下..參考下...
第時搵地方搬都多個選擇 :lol:
henhen 寫道:
我冇睇過, 因為我舅父o係o個度住, 見到好似幾好, 所以諗下姐.....
我都要睇埋我阿哥想搬去邊先再諗

男爵府

我住大埔中心的!!你地BB識爬未

首頁

尾頁

跳至