嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

"搖椅" 邊隻無好介紹? 有需要買嗎?

"搖椅" 邊隻無好介紹? 有需要買嗎?

家中已有餐椅.

pls give me comments!!!! tks!
:-)

大宅

Re: "搖椅" 邊隻無好介紹? 有需要買嗎?

我就覺得不太實用囉,因為屋企已經唔係大架啦,有左張high chair其實已經好足夠,玩可以用其他方法同佢玩,至於瞓覺可以抱住搖呀 唔需要浪費金錢買囉. 留番d錢買其他野好過啦.

別墅

I now have a high chair and 搖椅. If I could choose again, I would buy a high chair that can swing as well. The 搖椅 alone is not very useful. My boy seldom uses it after he got to 3 months.

男爵府

我都係咁話
以前幫我湊女個褓姆就買咗張"搖椅", 後來我請咗工人, 唔駛佢湊女, 佢就比番我, 我到依家都冇用過, 因為已經有張high chair
smallping 寫道:
我就覺得不太實用囉,因為屋企已經唔係大架啦,有左張high chair其實已經好足夠,玩可以用其他方法同佢玩,至於瞓覺可以抱住搖呀 唔需要浪費金錢買囉. 留番d錢買其他野好過啦.

大宅

因餐椅椅背不能平放,又唔想成日放BB在牀仔咁悶,見育嬰園全部都放在"搖椅"上,所以問下大家意見!!!

tks!
:-)

男爵府

我兩個b都有用搖椅, 好好用, suggest你買fisher price o既搖椅.

大宅

hi there,

Combi high chair, 可以平放, 好好用, 聽講Aprica都好, you can c c.

bbsweet

[quote]
wongs 寫道:
因餐椅椅背不能平放,又唔想成日放BB在
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

一一B 寫道:
我兩個b都有用搖椅, 好好用, suggest你買fisher price o既搖椅.

你張搖椅好"正"喎! 幾$呀? 隻腳好似幼咗d會唔會易反啊!
高宏bb在2005年12月30日出世

男爵府

NATHAN,
其實我兩個b係用kids II o既 baby einstein o既bouncer, 類似呢隻.
不過我o個隻係舊款, 同埋見hk好少見到有得賣, 而呢隻fisher price o既design係差唔多, 應該都唔錯. 反斗城有售.

我大小b都用過, 都唔會反呀, 除非有人大力撞啦, 咁就好難講. 不過你要留意返, 個bb重量唔可以over 25磅.

大宅

Wing On has big sale from tomorrow upto May 28, a sales told me that the Combi will be -20%($1800 - 20%=$1,440) and the Aprica will be -30% ($2,200 - 30%=$1,540), she also said Aprica is better than Combi, both of them are 搖椅 with swing function.
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

想知 Aprica and Combi 除了產地不同外,在功能上的分別?
Aprica 有咩優點好過 Combi 呢?而Aprica座墊中間的白色部份會唔會易污糟?
請給些意見。 thank you
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

大宅

好媽媽勳章

APRICA 有隻型號可以前後搖同上下搖,但係就貴D,如果你想清楚D你可以去新華睇一睇,因為個度有實貨SHOW出黎!(COMBI同APRICA都有)

別墅

yee618,
湊住個囡都去唔到旺角咁遠睇,只可以隔山買牛咁訂咗一架Aprica (從未見過現貨),希望BB鍾意啦。
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

複式洋房

Aprica (new model) 有個新function, 可以好似搖籃咁搖, 而唔係一般前後水平搖, original price 要$3900 (too expensive), 而家永安做緊promotion, 只要$2730, 好抵!! 我尋日買咗一張俾BB. kekeke ....

男爵府

唔係喎, high chair可以平放至170度架, 我囡囡之前成日係high chair上面訓覺, 依家到囝囝訓
~~我用緊依張~~

wongs 寫道:
因餐椅椅背不能平放,又唔想成日放BB在牀仔咁悶,見育嬰園全部都放在"搖椅"上,所以問下大家意見!!!

tks!

大宅

好媽媽勳章

我都係買左APRICA!

複式洋房

我買左 APRICA 果隻餐搖椅, 勁正, 之前我bb成日"樓"抱, 而家放佢响搖椅佢就自已玩, 有時仲唔洗我"暗"就瞓左

別墅

pandacat_bb,
你呢張Disney high chair 好靚播,仲有咁多color揀,市面上無見過有得賣。我淨係見到 combi and aprica款

請問你喺邊度買呀?幾多銀?

[quote]
pandacat_bb 寫道:
唔係喎, high chair可以平放至170度架, 我囡囡之前成日係high chair上面訓覺, 依家到囝囝訓
~~我用緊依張~~

別墅

Aprica 啲膠靚過combi, cushion also 比較軟"熟". Aprica 正!

複式洋房

Able 寫道:

yee618,
湊住個囡都去唔到旺角咁遠睇,只可以隔山買牛咁訂咗一架Aprica (從未見過現貨),希望BB鍾意啦。

Don't worry... you have bought a right "cow" because Aprice high chair is good.

首頁

尾頁

跳至