二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

medela freestyle, 在加拿大買入, 只用了一個月(因第二個BB, 我只工作時泵了一個月就全職full time mom全埋身, 沒再用泵)整盒配件齊, 原盒的handsfree kits/24mm 軟喇叭是全新的, 因不合我size)
加送兩頭->三頭萬能插可在香港用.

另Avent手泵, 買了三年, 因我大B三歲, 但極少用, 因我用電泵, 手泵只作SPARE.

有意PM我. 因是FULL TIME MOM, 只當面交收. btw 我是經驗奶媽, 有餵奶問題都可PM我
我大女三歲, 細女七個月, 兩個都仲食緊人奶架!

大宅

回覆 kenniswsyip 的帖子

請問二手medela freestyle breastpump 仲有冇, 如果有的話幾多錢

大宅

引用:medela+freestyle,+在加拿大買入,+只用了一

原帖由 kenniswsyip 於 12-11-10 發表
medela freestyle, 在加拿大買入, 只用了一個月(因第二個BB, 我只工作時泵了一個月就全職full time mom全埋 ...
free style幾錢?

大宅

陪月勳章

仲有, 2000左右啦, 因為真係用左一個月咋, 仲有手泵, 手泵我無所謂, 買個電的送埋俾你都得

大宅

回覆 kenniswsyip 的帖子

已PM 你.... 謝謝

首頁

尾頁

跳至