懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

剪一下咖咋, 唔會剪一圈!!

子爵府

政府醫院剪個時係無麻醉架, 不過你個時已經feel唔到痛架啦

cattz288  有架! 個姑娘有講話, e+打麻醉針!  發表於 12-11-14 17:00
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

chiuchingm 發表於 12-11-14 16:08
政府醫院剪個時係無麻醉架, 不過你個時已經feel唔到痛架啦
@@咁恐怖。。。。我好驚AAAAA>__<
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

回覆:其實咩係剪會陰…好似好得人驚

我係威院生時,剪冇麻醉就剪但只係小小痛~,但聯針時有打麻醉,但不是完全冇感覺的,感覺到拉線但不痛的~仲要係見習醫生,仲要問註冊護士意見+逢針逢左成個鐘

水晶宮

引用:我係威院生時,剪冇麻醉就剪但只係小小痛~

原帖由 kinki_lee2001 於 12-11-14 發表
我係威院生時,剪冇麻醉就剪但只係小小痛~,但聯針時有打麻醉,但不是完全冇感覺的,感覺到拉線但不痛的~ ...
成個鐘?!我係助產士縫針,大概縫左十零廿分縫啦,佢超快好似摩打手咁,好似喺我下面織布,仲會同我講佢逢到邊部份。

大宅

畀面勳章

剪同縫針。有感覺的,但晤係D咩痛,陣痛已蓋過一切!

禁止訪問

回覆:其實咩係剪會陰…好似好得人驚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chunchunk 發表於 12-11-14 16:54
我覺得剪同聯痛但好快攪掂 反而坐月傷口痛仲難頂啦
touchwood, 我又好ok喎, 次次佢叫我要唔要止痛葯, 我都覺得唔駛都得!
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

左下角界幾cm 皮膚, 約1節手指咁長, 果陣唔覺痛. 之後feel 到聯針時d 線拉拉扯扯.

最緊要之後要護理得好好, 我生完時懶乾淨又用滴露又用d 女性清潔液, 搞到有少少發炎, 醫生即刻拆線, 拆線時痛過我去生仔!!!!
坦白講, 呢d 野唔駛知得咁詳盡, 知太多只會攪到自己越驚, 同埋反正生果陣都睇唔到自己下身.... 我果陣睆完qe 本分娩前手冊, 入面得一幅手畫既圖去解釋, 唔得人驚, 我睇完反而冇咁驚, 咁就算啦.

大宅

引用:我係威院生時,剪冇麻醉就剪但只係小小痛~

原帖由 kinki_lee2001 於 12-11-14 發表
我係威院生時,剪冇麻醉就剪但只係小小痛~,但聯針時有打麻醉,但不是完全冇感覺的,感覺到拉線但不痛的~ ...
我都聽過呀,好似話啲實習醫生要畢業的話一定要接夠一定數量嘅第一胎順產媽媽,但啲媽媽就慘了,俾人當白老鼠,有啲仲俾人聯埋一堆

首頁

尾頁

跳至