美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

眼袋位油脂粒請問有無得救!

我雙眼眼袋位有好多油脂粒,數之不盡,
有冇方法激退? :-(

民房

Re: 眼袋位油脂粒請問有無得救!

你不如去我,做開個間美容院,比個美容師睇睇,佢好好人呀.之前我表姐都係咁,唔知點解出左好多粒粒.美容師話佢敏感,佢就停用eye cr後好返啦!,希望幫到你啦!

別墅

其實有熟和不熟,如果熟可以叫你個美容師幫你清

子爵府

油脂粒係毛孔閉塞你先要做好清潔,如有化裝一定要清潔得好乾淨,唔好再抹任何eye cream之類既野,睇下有無改善.
Woodyryan 寫道:
我雙眼眼袋位有好多油脂粒,數之不盡,
有冇方法激退? :-(

大宅

聽聞用珍珠"沫"當mask咁敷,要長期喎, 一段時間會謝架

別墅

,我個friend去美容院"挑',整得流眼泪 :-( 好痛架,之后無耐又再生返,又好costly添.
:-o ;-) :-P

大宅

搽100%廬薈啦﹗好得﹗

大宅

100%蘆薈? 係邊度有得賣呀?
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

禁止訪問

大宅

我個小朋友生油脂粒﹐搽幾次就無啦。
我在網上訂的﹐街外買都可以﹐但一定要100%先至好。亦可用嚟搽蚊懶﹐好快消。可以試試。
http://www.catalo.com.hk/pr_use/pr_use_alo.html

lenglengma

大宅

多謝大家回應,我暫時想試下用蘆薈搽下先,
去美容院挑我怕痛,多謝大家!

民房

晤駛咁大件事呀, 你會唔會用錯護膚品呀? 要從你的年齡選擇, 仲有皮膚質地去選擇護膚品, 尤其係眼部, 因眼部皮膚比較簿唔可以用太多或太油的產品架! 我現在用緊嗰隻產品好掂, 眼袋同 fine lines 都冇晒, 仲好潤添! If u want more information, please pm me, 唔想同人賣廣告!

男爵府

環保接龍勳章

其實去美容院挑
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

但如果係小朋友又點算呢 ? 佢一定唔可以挑架啦, 佢臉, 近眼位有好多粒呀 !

大宅

大宅

廬薈試下無防﹐天然嗎。
任可牌子都ok,最好係100%。
暗瘡﹐蚊懶搽都好快消。
我個仔就係眼有幾粒﹐搽3次就無啦。

首頁

尾頁

跳至