自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

大廚勳章

澳洲女嬰被放進乾衣機重傷

from: 明報

澳洲珀斯市郊一名13個月大女嬰翻倒飲品到身上,被母親的男友連人帶衫放進乾衣機內數分鐘,嚴重灼傷。

女嬰的母親當時去了健身室做運動,約一小時回家後發現女兒重傷,馬上將她送院,再由醫院報警。

她的男友其後承認,將女嬰放進乾衣機內,關上機門,啟動乾衣機數分鐘。女嬰雙腳和左手嚴重灼傷,前額和背部都有瘀傷。醫生相信女嬰可以完全康復。

該男友被控導致他人受傷或有危險,保釋候審。

個男人係咪痴線架

子爵府

Re: 澳洲女嬰被放進乾衣機重傷

伯爵府

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

佢都顛ka,將佢掉番落乾衣機到la,等佢受番

個bb真係可憐 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

子爵府

有無搞錯呀, 分明是謀殺啦!

大宅

大宅

努力考到UMPIRE

等待驗證會員

Re: 澳洲女嬰被放進乾衣機重? />

大宅

睛靈勳章

:-( ?-(
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

係咪人黎架!!!!!

子爵府

:tongue:
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

大宅

係咪傻架佢,拉佢去打靶啦!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有冇攪錯張個細路女咁攪法
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

[size=large]有無搞錯
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

大宅

個PK

大宅

子爵府

無人性既死pk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

首頁
12345...6

尾頁

跳至