跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

Re: 有無83年既媽媽呀??**

我老公話冇乜人換喎~~

大宅

醒目開學勳章

HIHI apple_y

crystal618
我老公都話好小人去換,基本上唔洗預約都得既.
不過我老公去換個陣有預約,去到10-15分鐘就攪掂啦!

子爵府

sin_1437 ,
係呀~~
我老公係上水換,都唔洗等,而且仲可以影好多張相,影到滿意為止呀~

大宅

我都換左智能身份證了
很快攪掂

大宅

醒目開學勳章

我聽日去換啦!
不過呢排換證好小賣廣告,好似好多人都唔知道要換咁!

大宅

我有時會想,會不會在這裡撞到n年前的同學仔

大宅

hi~又上反黎喇~
我do換左喇~真係無咩人換架~我住屯門架~多多指教~

大宅

醒目開學勳章

apple_y 寫道:
我有時會想,會不會在這裡撞到n年前的同學仔

我有撞到一個中學同學,仲曾經讀同一班,不過就唔係好熟,冇乜偈傾,因為我中途就冇讀書,所以識咗呢個同學唔係好耐.

大宅

醒目開學勳章

hihi bb2005
我都去換咗證啦!不過就仲未去攞證.

crystal618
你老公咁好,可以影咁多張,我只可以影2張咋!
我老公話佢去影個陣,人地會比塊鏡佢照,我去影都冇境照既! :-( :-(

大宅

sin_1437
你住天水圍嗎,得閒tea下?

大宅

醒目開學勳章

係呀!我住天恩,你都係住天水圍嗎?咁你住邊到架!
出黎tea下都好,係屋企悶到死.

大宅

sin_1437 寫道:
係呀!我住天恩,你都係住天水圍嗎?咁你住邊到架!
出黎tea下都好,係屋企悶到死.

天悅

大宅

醒目開學勳章

都好近喎!得閒帶埋bb一齊出黎啦!
你有冇返工架!or係全職揍bb?

子爵府

crystal618
你老公咁好,可以影咁多張,我只可以影2張咋!
我老公話佢去影個陣,人地會比塊鏡佢照,我去影都冇境照既! :-( :-(

我去又有喎~~~~
我住元朗架~~~

大宅

醒目開學勳章

crystal618
你住元朗邊到架!我間中都會去元朗,因為要返99到.

唔通我樣衰,佢唔比鏡我照,又得我死.
不過我見到人地都冇鏡照.

大宅

我去銀座有鏡照,人人都有ka

sin_1437 ,
我是在職媽媽,你呢

大宅

醒目開學勳章

apple_y
我係全職揍女,我都幾享受揍女.我唔見我個女半日都擔心死我.
係呢....你喺邊到返工and你係做乜野工架!

大宅

sin_1437
我做cashier的,哈哈要我日日揍仔我一定累死他好(活潑)的
你們咩月份日期出生的?

大宅

醒目開學勳章

apple_y
依傢d小朋友真係好活潑,所以個女成日都攪到我發顛 以前我都唔會知道火都黎埋個種感覺,但依傢個女一唔聽話,百厭到死個陣,嘩.....真係比個女激到d火係咁黎,成個人都熱晒,又好炆,真係好辛苦.

我係3月4日生日的,你呢??
有冇其他媽咪講吓你地係幾時生日架!

大宅

sin_1437
我完全明白你的感受,我個仔快9個月百厭到死,他不明白咩唔搞得,咩都玩一大餐無時停,食一餐奶要n咁多次先食完.........
我大你小小,2月12生日架

首頁
12345...14

尾頁

跳至