跳至

首頁

尾頁

大宅

覺得BB係邊種類型, 咩性格?

幾個月前, 囡囡仲係一舊飯, 而家d性格, 喜好開始浮現: 主動喜歡同人玩, 但有少少怕羞, 惡, 欺負哥哥

以上都係我自己既感覺, label左囡囡

子爵府

Re: 覺得BB係邊種類型, 咩性格?

串,惡死,成日要人陪,好識扮野~~

你鬧佢時成日扮笑,扮可愛.....

翡翠宮

好媽媽勳章

又係串樣, 又係成日要人陪(一定要有大人係佢視線範圍)...
懶......唔願郁(唔肯反身+爬, 玩具遠 d 都唔肯去拎, 要人拎俾佢),
惡.....少少野都大叫大喊,
唔合群... 唔鐘意同其他 bb玩,
鐘意撩人、笑.... 只限大人, 越後生『女』越鐘意.....

大宅

慢熱型, 愛靜, 唔 like 粗暴&大聲的人.

男爵府

我個女小芊勁鐘意笑,"痴"人(尤其媽咪 :-P ),好動(乜都攪,周身郁,冇時停,思疑過度活躍 ),勁鐘意講嘢(BB話 :mrgreen: ),冇儀態惡到C(一唔鐘意就怒吼,成隻恐龍咁狂嗌 )

翡翠宮

好媽媽勳章

芊芊 恐龍叫, 不知幾得意......

Joann 寫道:
我個女小芊勁鐘意笑,"痴"人(尤其媽咪 :-P ),好動(乜都攪,周身郁,冇時停,思疑過度活躍 ),勁鐘意講嘢(BB話 :mrgreen: ),冇儀態惡到C(一唔鐘意就怒吼,成隻恐龍咁狂嗌 )

男爵府

但屋企變咗"侏蘿杞公園"就唔慌唔得意,隻恐龍(小芊)周圍爬,周圍攪事,到處破壞,又狂叫,好得人驚 [quote]
jolo 寫道:

大宅

大宅

係呀.. 芊芊一恐龍叫, 我地就笑到卡卡聲, 真係好得意架

[quote]
jolo 寫道:

[quote]
Joann 寫道:
我個女小芊勁鐘意笑,"痴"人(尤其媽咪 :-P ),好動(乜都攪,周身郁,冇時停,思疑過度活躍 ),勁鐘意講

大宅

matthew 都好 o爹.. 以前係人都 o爹, 依家剩係 o爹我..
好"痴"我, 爸爸都少理...

男爵府

男爵府

男爵府

好温馨,好sweet呀
mandywan00 寫道:
matthew 都好 o爹.. 以前係人都 o爹, 依家剩係 o爹我..

男爵府

睛靈勳章

Wow, matthew好霖呀, 張黑白相好正!

小芊把聲真係好似"恐龍"咁叫, 好可愛.

我個Issac仔暫時係人都啱, 生保人重好.
而架重係傻下傻下咁.

Joann 寫道:
好温馨,好sweet呀 [quote]
mandywan00 寫道:

[/quote]

男爵府

睛靈勳章

激c我出了2次tim.

deleted

大宅

開始同人搶野,我收衫果時,佢成日同我鬧搶!!
識得衰左就大喊,妹豬一搞d唔應該搞既野我就"哦..."佢,佢就即刻大喊!!!
老公而家成日整鬼妹豬,毛啦啦又"哦....",妹豬就大喊喇...... (老公 )

妹豬係膽生毛,但又怕死,我同老公都叫佢做"唔識死"~~~

大宅

Joann

好想見識下恐龍叫

jolo

睇過你仔仔d相, 的確係幾串

複式洋房

開頭我覺得妹妹d 幾 cool o既人, 出親街都唔笑&冇反應~
近來妹妹變左, 出街成日 o係條街笑, 又成日同人笑, 又成日大笑~
我諗佢應該係d 幾開朗 o既人~

子爵府

世然係懶+小氣+任性+惡
唯一好處就係成日笑
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至