遊戲人間

跳至

首頁

尾頁

大宅

lily-of-valley 發表於 14-7-1 15:05
半入塵埃半随流水, 你記唔記得神雕俠侶

以下才是

大宅

BB7221028 發表於 19-6-25 08:06
半天假期都冇的話 你公司的同事多苦呢

香港未來未敢想像 你我一起努力找方向

大宅

未來戰士阿諾豬華 你夢想有他強壯肌肉

大宅

回覆 寶娃婆婆 的帖子

阿里巴巴集團強大 你們可計劃這個投資

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

BB7221028 發表於 19-6-25 08:06

以下才是
??????

大宅

集合全宇宙能量後 你看悟空集成元氣彈

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

袖珍鑽戒我唔想收, 你知否我愛大大粒石
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

我對珠寶冇乜興趣 你給我一塊地就可以

大宅

冇必要事事追求完美 你這樣會受不下去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

事無大小定當稟報,你知我係唔會講大話

大宅

定期利息旅遊保險 你問問渣打點處理

珍珠宮

旅行買張機票即飛 你換個地方換個心情

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

基本月費二百八十你話要到門市昅一昅

水晶宮

二仔底死跟 若人云你唔云心裏會否好”銀”

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

筋骨痠軟頸緊膊痛你開大冷氣忽然見凍

水晶宮

頸渴想飲冰凍可樂 你發現雪櫃只得涼茶

大宅

冰凍珍珠奶茶美味 你若懷男胎敬請勿喝

大宅

寶娃婆婆 發表於 19-6-26 06:35
冰凍珍珠奶茶美味 你若懷男胎敬請勿喝

奶類食品我會敏感 你就每餐無奶不歡

寶石宮

回覆樓主:

我都係唔可以飲奶,你知我會嘔同埋肚瀉

珍珠宮

可惜我不是水瓶座你知水瓶座最愛流淚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊