心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進!! (part 29)

咁快走啦

1328 寫道:
MINIMON, CECI

BYE

侯爵府

我好耐無聽 radio 啦 :-( :-( :-(

minimon 寫道:
1328,

雖則我係阿jan fans, 但我都係第一次聽呢句說話....

商台呢排成日出廣告, 好似軟硬回歸, 你知唔知?

侯爵府

mon
距離你個位有幾遠架

minimon 寫道:
我行開一陣去斟水先.

侯爵府

1328 寫道:
MINIMON

我唔LIKE 阿葛...佢只識得講D冇內涵GEI笑話...講野又唔好笑

佢同阿LO 中午做個X 目..我聽左一次就冇興趣再聽

侯爵府

我都去第二度 8 下先 :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

我返黎啦.

男爵府

Good Morning ceci, mon

昨晚我俾左你地gathering d photos 俾我老公睇呀, 佢見到小mon, 話佢好靚女呀, 又話佢似mami 多d 呀. 又話魚魚笑起黎好甜呀. 話winnie 個囝好大隻呀, 一d 都唔似4個幾月呀....

侯爵府

imcc,

真係好啦, 佢話小mon靚女, 之後話似mami多d, 係咪間接話佢mami都...... :mrgreen: :mrgreen:
imcc0_0 寫道:

昨晚我俾左你地gathering d photos 俾我老公睇呀, 佢見到小mon, 話佢好靚女呀, 又話佢似mami 多d 呀. 又話魚魚笑起黎好甜呀. 話winnie 個囝好大隻呀, 一d 都唔似4個幾月呀....

男爵府

mon

咁你自己諗下啦....

[quote]
minimon 寫道:
imcc,

真係好啦, 佢話小mon靚女, 之後話似mami多d, 係咪間接話佢mami都...... :mrgreen: :mrgreen: [quote]

侯爵府

imcc,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
imcc0_0 寫道:
mon

咁你自己諗下啦....

伯爵府

1328...睇到la~多謝晒~
1328 寫道:
MINIMON

今朝林海峰講: "理不直...氣很壯"...我覺得好O岩聽..我第一次聽人咁講JAR

米水

理不直...氣很壯....記住依句話...遇到激氣GEI 時候...用依句說話令自己心情好返D

MINIMON

記得叫米水溫我依個POST AR

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

:-( :-( :-(
一d 都無提及"福.祿.壽"中o既祿仔 ~ angus :mrgreen:
:-( :-( :-(

imcc0_0 寫道:

侯爵府

米水,

咦...你仲未出去咩?
米水 寫道:

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mon
係呀,軟硬好似o黎近會有節目,好似6月x???

出面個天黑得咁緊要,今朝仲以為會黑雨,小學生唔駛返學添

伯爵府

1328....其實,我覺得都係train下自己,心胸廣d,咁先係上策,世上太多"理不直,氣很壯"嘅人,如果唔去提升自己,真係會俾佢地激到斷氣

所以,我會學習羊咩咩哩樣優點 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

march,

係呀?? 不過我都無乜機會會聽到囉.
March 寫道:
mon
係呀,軟硬好似o黎近會有節目,好似6月x???

出面個天黑得咁緊要,今朝仲以為會黑雨,小學生唔駛返學添

伯爵府

mon...依家出la~不過好大雨
minimon 寫道:
米水,

咦...你仲未出去咩? [quote]
米水 寫道:
[/quote]

侯爵府

米水,

有時真係令唔到自己心胸廣闊d架. [quote]
米水 寫道:
1328....其實,我覺得都係train下自己,心胸廣d,咁先係上策,世上太多"理不直,氣很壯"

伯爵府

mon,march,ceci,1328,imcc.....all...

bye~

mon...今日又大雨,記住護住個肚呀~唔好又差d sin到呀~ :mrgreen:

係呀~搵日好天,我帶阿陶去搵妳同襯家奶奶食lunch呀下~

侯爵府

米水,

你都好聲行啦, 你都要小心個肚呀~
米水 寫道:
mon,march,ceci,1328,imcc.....all...

bye~

mon...今日又大雨,記住護住個肚呀~唔好又差d sin到呀~ :mrgreen:

係呀~搵日好天,我帶阿陶去搵妳同襯家奶奶食lunch呀下~

首頁

尾頁

跳至