潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想問中環溶金店多唔多人排隊..

係咪得一個櫃位交收,駛唔駛等好耐,因我想趁金價未大幅回落,賣埋d金,賺番多少.

侯爵府

Re: 想問中環溶金店多唔多人排隊..

我去過兩次都唔洗排隊.
lau 寫道:
係咪得一個櫃位交收,駛唔駛等好耐,因我想趁金價未大幅回落,賣埋d金,賺番多少.

男爵府

e+先放??早多幾日放阿馬~~
不過我上次去都不用排隊!
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

民房

唔好意思,我想問個地址係邊到? :-P

民房

我朋友同我講打金工埸收金是100%回收的, 不會有蝕這個溶金少了的10%, 不知是否中環那兒????

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都想知地址?
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

洋房

請問有無知既人 可以 pm 地址我呀 ?
thanks!

男爵府

唔好意思,我想問個地址係邊到?
可否pm給我。
thanks!

男爵府

店名:忠記
地址:中環卑利街9
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

首頁

尾頁

跳至