嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

邊到多嘉寶baby food 賣呀?

請問邊到多嘉寶baby food 賣呀? 我想買apple 西梅果蓉, 唔知而家邊到有得買呀.

thanks.

公爵府

Re: 邊到多嘉寶baby food 賣呀?

公爵府

我打去 gerber 問過, 佢話 toys'r'us 多,
不過我唔覺有 apple 西梅果蓉
您不如打電話去 gerber 問下啦~

子爵府

Luzern
我都去過toyrus睇啦... 不過都無得賣呀...
以前都有呀.. 而家真係唔知係邊到買啦.

大宅

我今日先去完,其他food勁多woo.........
但唔覺你講的apple西梅

你去邊間呀?

cecilau 寫道:
Luzern
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

蘋果西梅蓉真係未見過喎...
蘋果西梅汁就成日見到有!!

子爵府

我去過causeway bay & 太古的toyrus 都搵唔到啦.
apple西梅 -- 係2年前我大仔食過呀. 而家想搵俾我細仔食, 點知搵唔到呀.....

jocola 寫道:
我今日先去完,其他food勁多woo.........
但唔覺你講的apple西梅

你去邊間呀?

[quote]
cecilau 寫道:
Luzern
[/quote]

子爵府

邊到有蘋果西梅汁呀? 我都想買呀. thanks.

kawai928 寫道:
蘋果西梅蓉真係未見過喎...
蘋果西梅汁就成日見到有!!

伯爵府

蘋果西梅蓉係咪已經無出啦

子爵府

OH NO!!! too bad!!!

acintl 寫道:
蘋果西梅蓉係咪已經無出啦

大宅

亨氏 有蘋果西梅汁

or

you can buy the organix 蘋果西梅蓉 at "bumps to babes"

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

萬寧, 惠康, 百佳 都見過

首頁

尾頁

跳至