跳至

首頁
23456...57

尾頁

男爵府

Re: ++ 怪獸樂園 3 ++

小袓 寫道:
聽完你地咁講,好!等我聽日同各位大小怪獸晚飯gathering之前,都去買番條雞毛掃先~

我要七彩顏色果隻...靚d!

駛咩買藤條o者, 我無買的, 用衫架咪得囉... 拿起手就有得用.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

西灣河都落緊雨啦,頭先落樓仲好似打緊風咁啊

大宅

哈哈
係?我依度,見到太陽凸左半個頭出黎喎~ ?-(

牛牛
嘩~衫架?你果然幾變態下... :mrgreen:

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

驕:
車~~~衫架之嘛,我都用架,不過費事整爛左,我咪一樣要買過。
我好似記憶中都拎過遮,拖鞋,總之打得既,我都試過既。

仲有一樣,筷子,哼手指

大宅

哈哈 寫道:

...我好似記憶中都拎過遮,拖鞋,總之打得既,我都試過既。

仲有一樣,筷子,哼手指

哈哈
好驚...

男爵府

其實我都係用衫架"哼"下佢手嚇下佢架咋, 我唔敢好似我細個時咁比人"抽打"呀!

大宅

係呀係呀...細個果陣,阿爸阿媽真係拎起野就打~好驚架!

唉~如果果陣我聰明d咪好law~打999告佢虐兒~拉佢地去坐監就岩! :tongue:

男爵府

仲要o個時用手擋, 一條條藤條印, 幾樣衰呀~ :-x

同埋有時比阿媽追住打, 無地方匿, 咪圍住張飯檯跑, 諗起都攪笑~~

大宅

我個仔依排唔知發咩神經,成日去廁所搬個藥箱出黎話要「搽野」!

問親佢搽咩,搽邊度,佢就指下手指下腳,又依度又果度。明明冇事,又冇比蚊咬,佢死都話「hurt,要搽野」。

最煩係一日要求搽野十幾次~唔比佢搽,佢就喊~!嘈到我想殺左佢呀!

大宅

牛牛 寫道:
仲要o個時用手擋, 一條條藤條印, 幾樣衰呀~ :-x

同埋有時比阿媽追住打, 無地方匿, 咪圍住張飯檯跑, 諗起都攪笑~~

你比人打仲敢檔?我細個比阿爸阿媽打,真係「企定定」架~否則,打得仲「金」! :-(

男爵府

用手擋, 都好正常o既反應呀~

呢排顯樂都好like搵野搽喎.... 有次佢老豆隻腳損左, 佢搵支蘆薈gel同老豆搽, 冧到佢老豆c呀!

大宅

[size=x-large]各位,一陣見喇~

6•5 晚飯Gathering

日期:2006年6月5日
時間:傍晚18點
地點:荃灣小巴黎

集合詳情:17點45分於荃灣地鐵站綠楊出口7仔門口等

遲到o既朋友,麻煩請自行到小巴黎。希望唔駛返工o既怪獸媽咪盡量準時響地鐵站集合,然後一齊步行去小巴黎搵位。事關小巴黎非常好生意,如果得幾丁友,又響6點依d黃金時間霸定張大檯等人齊,我怕隨時會比果度d阿姐"dup"呀~!

今日出席怪獸有...

1. 驕驕 & 子韜
2. 牛牛
3. 臀臀
4. 騷騷 & Myko
5. 貴貴 & 定殷

別墅

驕,

Myko 都係咁, 同子韜一樣成日話要搽藥油, 依度又痛, 果度又痛, 十隻手指搽唒, 明明都係冇事, 一日搽番兩三次, 古怪!

大宅

大宅

藤條 ?

Noel 都唔驚 But she 驚 of 風筒 :mrgreen:

yesterday I found Noel has 3 spots of 蚊'lan', so I rushed to toilet, try to see if I can 'bit' few drops.and when I see 1 tiny little drop came out, my c佬 teased me and said: "得個一 drop,夠鬼咩” :tongue: :tongue:

男爵府

路,

別墅

小怪獸都快三歲, 點會仲有吖!
:tongue:
Noelmama 寫道:
.....I rushed to toilet, try to see if I can 'bit' few drops.and when I see 1 tiny little drop came out, my c佬 teased me and said: "得個一 drop,夠鬼咩” :tongue: :tongue:

水晶宮

驕:
唔駛 ,我多數拎d架生出黎,彤彤就走夾唔頭啦,仲駛打咩,追住黎打,更加唔會啦,心痛既!

佢而家對Super Nanny果招罰企好駛得,不過老豆係屋企就無效。

水晶宮

路:
我尋日竟然jit到,仲一下噴出黎架,可能係儲左一個禮拜既成果 早知DHL俾你啦。 :mrgreen:

大宅

首頁
23456...57

尾頁

跳至