跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Ngalai 的帖子

明雅國際上午班, 而安基司就主流下午班
安基司老師話今年上午收一班, 下午收兩班, 佢地話上午班收waiting list希望唔大
不過題外話, 佢地都幾緊張我去唔去交學費, 可能好多人on waiting list
我就係好傢你0甘諗, 上午班時間好用0的, 但我想返安基司..
所以要快0的決家唔好hold住個位啦..

大宅

回覆:kiddyi 的帖子

我都偏向安基司,如小朋友適應,我想上K班轉全日

大宅

好開心! 我妹BB都收左N1(pm)

洋房

回覆 Ngalai 的帖子

我又係諗緊明雅國際am vs 安基司國際pm... 本來明雅一早收咗, 仲要am, 諗住就讀明雅~ 但去完安基司interview, 又覺得安基司感覺好d... 但又只收pm... 仲要大家都話wait am 機會好微... 真係唔知點好...
其實N1 只讀1年, 之後都諗住轉返有學卷既幼稚園, 係咪應該入安基司pm呢?

大宅

回覆:LACCfamily 的帖子

如果安基司讀N讀得好,我會繼續讀,因明雅國際班k班冇學卷用,如k班由國際轉主流要再in過,同埋我想K班讀全日,而明雅今年開始cut咗全日主流,咁2間國際班都冇學卷用,我會選擇安基司

rainbow_ho  安基司k1無全日班  發表於 12-12-16 01:19

別墅

回覆:仲未收到安基司封信!

我排No.36想am但收左pm,不過我in左6間有4間收左(包括安基司),亦交哂留位費,有2間未通知,如果唔理未通知果2間我會選擇安基司

複式洋房

引用:我排No.36想am但收左pm,不過我in左6間有4間

原帖由 redchow1111 於 12-12-19 發表
我排No.36想am但收左pm,不過我in左6間有4間收左(包括安基司),亦交哂留位費,有2間未通知,如果唔理未通 ...
我想問你係主流定國際am?
同埋填form時係咪剩係tick am?
定係tick埋pm都得?

別墅

引用:Quote:原帖由+redchow1111+於+12-12-19+發

原帖由 mavisho 於 12-12-19 發表
我想問你係主流定國際am?
同埋填form時係咪剩係tick am?
定係tick埋pm都得?
我簡am但係佢有問我如果am full 哂會唔會簡pm,我話會,am得1班咋

別墅

引用:Quote:原帖由+mavisho+於+12-12-19+發表我

原帖由 redchow1111 於 12-12-19 發表
我簡am但係佢有問我如果am full 哂會唔會簡pm,我話會,am得1班咋
國際班

複式洋房

我仔12月頭見2歲班,佢地話收既話12月中會有信通知,但到依家都冇...應該吾收了

別墅

引用:我仔12月頭見2歲班,佢地話收既話12月中會有

原帖由 ling11man 於 12-12-28 發表
我仔12月頭見2歲班,佢地話收既話12月中會有信通知,但到依家都冇...應該吾收了 ...
打去問下啦!

複式洋房

回覆 redchow1111 的帖子

收到電話,要安排再面試,仔仔表現不太好啊><佢都吾聽人講野,吾睬人...

大宅

回覆:ling11man 的帖子

插2歲班?不是統一17/11面試嗎?

水晶宮

ling11man 發表於 12-12-31 10:08
回覆 redchow1111 的帖子

收到電話,要安排再面試,仔仔表現不太好啊>

唔係統一11月17日面試嗎???

唔係好明,因為收或唔收其他家長都收到信喎?WHY可以再面試既??

你係咪講既安基司呀??

大宅

回覆 MrsNing 的帖子

上年報N1班表格no.2xx,考上午班收信waiting, 填回條accept 下午班,之後收左下午班而家讀緊!前排交左留位費上N2(=K1)

別墅

回覆:仲未收到安基司封信!

我在facebook開左個安基司N班group,不如大家交流下,有興趣PM我

首頁

尾頁

跳至