親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

泰國好似有 龜蛋島

子爵府

回覆 chickenwing2006 的帖子

I send email to Crystal Quest but no reply. Anyone receive their information and available staying dates during summer 2013 ?

大宅

回覆:沙巴海龜島

值得去,上年復活節去,早2個月經agent book, 晨早7:00機由沙巴去山打根,坐船,到海龜島約11點,游水,浮潛
我地算好彩,未到十點已睇到海龜生蛋,之後放生小海龜,很感動!!
最辛苦係第二朝,7點幾船離開

大宅

引用:回覆+chickenwing2006+的帖子 I+send+emai

原帖由 kukukoo 於 12-12-16 發表
回覆 chickenwing2006 的帖子

I send email to Crystal Quest but no reply. Anyone receive their inform ...
無回覆係正常,因賣去agent,無人訂咪俾你囉!

大宅

引用:值得去,上年復活節去,早2個月經agent+boo

原帖由 fion88 於 12-12-16 發表
值得去,上年復活節去,早2個月經agent book, 晨早7:00機由沙巴去山打根,坐船,到海龜島約11點,游水,浮 ...
打錯!!係今年去mouth

子爵府

回覆 fion88 的帖子

So where can we book with cheaper cost ? Which agent are you contact ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

kukukoo 發表於 12-12-16 19:11
回覆 fion88 的帖子

So where can we book with cheaper cost ? Which agent are you contact ?

最平一定係 CRYSTAL QUEST , 而家 12 月我估都已 FULLY BOOKED 2013' 暑假架啦, 佢地 email
唔 reply 可以打電話去問 ...... 有人聽既佢地會即刻報到比你 booking 到幾時

真係 full 左又好想去, 可以同其他 agent book ..... 上次我搵左 sabah booking 仲有位

大宅

回覆:kukukoo 的帖子

我係揾完X假期book, 平過sabah 遊

男爵府

好媽媽勳章

我PLAN左今年XMAS, SEND EMAIL 去就DELIVERY FAILURE, 咁打電話去佢就同我講冇晒位, REFER左我去AGENT度, 叫我打去問下...咁我問佢11月有冇, 又係冇...即係賣左俾agent...

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我PLAN左今年XMAS,+SEND+EMAIL+去就DELIVER

原帖由 PP_Couple 於 13-01-18 發表
我PLAN左今年XMAS, SEND EMAIL 去就DELIVERY FAILURE, 咁打電話去佢就同我講冇晒位, REFER左我去AGENT度, ...
11月是否已過海龜產卵旺季?

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:crystal+quest+contact+infos+:海龜島西靈

原帖由 chickenwing2006 於 12-12-03 發表
crystal quest contact infos :

海龜島西靈岸島 (Selingan Turtle Island)
Hi, 請問去海龜島即日來回,會否好趕?因我已booked咗機票同酒店,(今年8月尾出發),依家plan緊行程先發現有依個景點

瑪瑙宮

好媽媽勳章

fatmth 發表於 13-1-18 23:25
Hi, 請問去海龜島即日來回,會否好趕?因我已booked咗機票同酒店,(今年8月尾出發),依家plan緊行程先發現 ...

即日來回無咩意思, 日頭普通島一個 ..... 係由 9:00 pm 至半夜先有海龜上黎生旦 ..... 所以
你 book 唔到房即係睇唔到海龜生旦 !

同埋你要坐一程 domestic flight 去山打根先可以到海龜島 wor

可能crystal quest 報價太平, 根本一早賣哂比 travel agent ....... 問下完美, 特優,
sabah booking 有無位 .... 我個時平既完美, 特優 full 哂, 最後 sabah booking 有都
照剎 ..... 唔係我地一行 10 個人既山打根就白行一次

下次有機會我都會再去山打根 .... 想去住下熱帶雨林 , 同埋山打根 d 海鮮好好味 .....
你 book 左住邊間 ?
有一間上年開既 four point sheraton 唔錯, 你未 book 可以睇睇呢間

瑪瑙宮

好媽媽勳章

SumSumBB 發表於 13-1-18 18:36
11月是否已過海龜產卵旺季?

跟佢地講, 全年都有 ...... 睇下個晚, 揀中邊 2 隻比我地睇佢生姐

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:+本帖最後由+chickenwing2006+於+13-1-19+0

原帖由 chickenwing2006 於 13-01-19 發表
Oh,ic.咁,我下次先去海龜島我booked咗STAR,住4晚

首頁

尾頁

跳至