親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

OK 嗎? 係未經常 delay?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇人最近坐過 Hong Kong Airline 去東京

早幾個月坐過去大阪, 去田回程都delay, 不過都係一個鐘以耐

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上個星期坐過去東京, 去同回程都無delay

子爵府

回覆:有冇人最近坐過 Hong Kong Airline 去東京

佢一架機飛幾轉,晨早機遲,夜晚飛果啲機就更加遲……所以經常delay,有個旅遊網直頭見佢投訴太多,呢輪唔介紹佢啲優惠添

男爵府

11月頭去沖繩坐佢,來回都好準時喎,無問題

珍珠宮

我月頭去峇里都準時 去果時遲阻十五分鐘至起飛

大宅

引用:11月頭去沖繩坐佢,來回都好準時喎,無問題

原帖由 littlecarcar 於 12-11-30 發表
11月頭去沖繩坐佢,來回都好準時喎,無問題
我都坐佢去沖繩,不過喺10月頭,都OK準時 ~~

大宅

回覆:angelmami 的帖子

一家普通航空公司,點解一定覺得會delay, 服務差,人唔靚,機殘舊...., 試問邊間大航空公司無delay?

大宅

無錯... 尼間我上次去完新加坡之後就black list左佢
1) 入閘前, 明明分長者小朋友一條隊(優先入閘), 其他成人一條隊. 到上機, 地勤一野開閘放晒兩條隊, 大家推推撞撞.. 好混亂, 一D都唔PROFESSIONAL.
2) 佢去/ 回都係一架機. delay機會高. 去程delay一個鐘, 回程兩個鐘. 如果好彩遇到壞機仲死, 佢地無backup機, 只好等等等. (discuss果邊有人就因為甘的case, 無程程5日變3日trip )
3) 佢地D空姐好惡. 當面鬧客.

子爵府

我以後都唔會搭。由買機票開始,已經一肚氣,再加上佢地垃圾行政安排。真係不知所謂。

侯爵府

引用:一家普通航空公司,點解一定覺得會delay,+

原帖由 LOLOANDY 於 12-12-02 發表
一家普通航空公司,點解一定覺得會delay, 服務差,人唔靚,機殘舊...., 試問邊間大航空公司無delay?

...
係~~每間airline都會有機會delay,但lee間delay嘅機會係好高,平日冇事delay一陣我覺得問題唔大,但你睇上次因為天氣問題,佢地就會好大鑊,因為唔夠機,根本唔夠位俾人走

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

公爵府

畀面勳章

回覆:有冇人最近坐過 Hong Kong Airline 去東京?

試過寄倉整爛我背包:;pppp:結果要搞左好耐先拎番錢

男爵府

永遠blacklist 呢間,平都係咁話。。。平幾百,浪費成日

男爵府

引用:一家普通航空公司,點解一定覺得會delay,+

原帖由 LOLOANDY 於 12-12-02 發表

...
good luck to u

侯爵府

剛去完台灣...來回都冇DELAY...不過佢地停泊位置好差....下下要坐接駁車上落機....等車又耐...嘥好多時間

大宅

回覆 angelmami 的帖子

2013年1月10日起Hong Kong Airline停辦飛東京.
樓主飛東京, 坐Delta好過佢多多聲

首頁

尾頁

跳至