跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 大埔區親子playgroup

FW5775: 活動內容有BB互相認識,大小肌肉運動,唱歌仔做運動,茶点時間,自由時間等等..... 媽咪淨係帶BB用開嘅水杯就可以!! Thank

複式洋房

各住位大埔區靚媽媽 sorry呀!! 你吔要係www.babysky.hk度做咗會員先可以去軒軒媽playgroup度報名 Sorry 係我誤道各位mun mun!!

複式洋房

各位大埔區靚媽媽同爸爸: 如報咗名嘅靚媽媽我吔會以E-mail方式確認妳吔己經報名,同付款方法 Thank!!

大宅

如果BB既爸爸同媽媽都去...(一家三口)
咁即係三個既費用定係BB免費架??
huanghin 寫道:
各位大埔區靚媽媽同爸爸: 如報咗名嘅靚媽媽我吔會以E-mail方式確認妳吔己經報名,同付款方法 Thank!!

複式洋房

[quote]
cwinnie 寫道:
如果BB既爸爸同媽媽都去...(一家三口)
咁即係三個既費用定係BB免費架??[quote]
各位大埔區靚媽媽同爸爸: 如報咗名嘅靚媽媽我吔會以E-mail方式確認妳吔己經報名,同付款方法 Thank!! : 我吔係而每一位BB計嘅,可2個家長陪同 Thank!!

複式洋房

各住大埔區或舊埔公路嘅靚媽咪: 我吔june23截止啦,有興趣參加嘅靚媽咪同爸爸快D嚟報名啦 Thank!!

複式洋房

各位大埔區靚媽媽同爸爸: 如報咗名嘅靚媽媽我吔會以E-mail方式確認妳吔己經報名,同付款方法 Thank!! [/quote]

首頁

尾頁

跳至