跳至

首頁

尾頁

大宅

想問依間學校好吾好, 因好少人在這裡討論, many thanks!

禁止訪問

大宅

回覆 manshanshan 的帖子

暫時你覺得好吾好? 難吾難入?

禁止訪問

大宅

我報左13年9月n 班, 間學校多吾多假, e.g. 復活節, 聖誕節個D 只放紅色假期定還是10幾天個隻?
你舊年有無叫你interview 呀?

禁止訪問

大宅

那早上可最早幾點番學,最遲幾點走?星期六要番學嗎?

禁止訪問

大宅

Thank you very much, 好詳細, 那你有無interview 先收, 定好似救世軍或方麗明不用interview, 只要收
到電話便收呢?

禁止訪問

大宅

回覆:保良局廣福幼稚園

但係老師好cool ,又無笑容

大宅

kingkingpui 發表於 12-12-6 12:47
想問依間學校好吾好, 因好少人在這裡討論, many thanks!

好好!阿女讀過N班,校長班主任好有愛心,跟得好仔細.K1去左朋友勁讚的墟浸,但讀左半年走左去宝兒;唔返廣福因為觉得阿女有D小聰明,想她間深小小.

哥哥讀過英艺,冇愛心,好商業化,綜合四間的廣福都好好. 值得推介.

p.s. : 廣福衞生好,返到学校要换鞋同戴口罩;假期少,可留校,啱父母都要返工的家庭;另保良局亦有D福利,如去狄狄尼旅行唔使比钱;唯無咩課外興趣班.

大宅

回覆 wiw825 的帖子

thank you 你的回覆, 因為我上來問之前, 上去yahoo search過依間學校, 發覺有1-2 篇話成日有手足口病, 所以
咪上來問下.

大宅

cathy.coffee 發表於 12-12-7 08:02
但係老師好cool ,又無笑容
阿女之前是郭老師,超好,我個女好怕羞,好被動,同郭老師及校長傾過之後跟進得好仔細.

大宅

kingkingpui 發表於 12-12-7 13:26
回覆 wiw825 的帖子

thank you 你的回覆, 因為我上來問之前, 上去yahoo search過依間學校, 發覺有1-2 篇話 ...
衛生應該ok,返到学校要换鞋,戴口罩;食完茶点都换口罩.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

哈哈, 我諗我囡囡同你囡囡同班, 都係黎老師做班主任...

分享少少, 我囡囡算病得少, 開學至今, touchwood, 冇大病過, 只係小病過兩三次, 由唔肯講野到依家識講自己個全名, 全賴老師教導有方, 我好少帶囡囡返學, 通常工人姐姐帶, 但係老師都會交帶我工人囡囡d野, 有次, 返學時老師見到佢塊面有少少損左, 都有問我工人, 佢做咩整損左塊面, 好細心, 我估都係因為間園人手同資源都夠, 各方面先可以跟得好, 亦都可能因為唔太出名, 冇咩人爭...

大宅

回覆:kcmandy19 的帖子

請問你個女讀k 幾?

大宅

回覆 cathy.coffee 的帖子

哈哈~佢個囡囡應該讀n班

首頁

尾頁

跳至