跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地有冇打算俾囝囝囡囡讀幼兒園丫?

各位,好耐冇見啦!
原來你o地個個都想讀預備班呀!不過我同爸爸都決定等樂
怡3歲先返K1。因為我每日都要對住o的兩歲人仔囉!知道
佢o地教

大宅

superbaby2005,

多謝你ge意見,原來你係喺幼稚園做野ka!我同hubby都決定咗唔俾晴晴讀nursery la!等佢玩多一年先la!

男爵府

Hi 各位,
我會比Samuel番幼兒園, 因為那間幼兒園係N1教K1課程, K3教P1課程. 都已經報左上午名啦.

原本佢地0吾比我報架, 但係我太煩擾副校長啦, 成日怕到時無上午位, 所以副校長比Samuel試下interview, Interview問書Samuel又指到正確答案, 所以收左2007/08 N1.

大宅

moondream3003,

請問係邊間幼兒園程度咁深﹖

男爵府

cocobean225,
天水圍英藝呀

大宅

moondream3003

未聽過呢間學校﹐程度咁深應該好難考入
你仔仔好叻呀
面試時候校長點考佢﹖

男爵府

cocobean225,

這間學校是在天水圍架, 未聽過都0吾奇呀.

當時係副校長interview Samuel, 佢比左D玩具佢玩, 看看囝囝有何反應, 再用硬皮書問我囝囝,

首頁

尾頁

跳至