跳至

首頁

尾頁

男爵府

我又有左!!

大鑊!!3年抱兩!!

有個一切從頭開始的感覺•••••

大宅

Re: 我又有左!!

恭喜晒!bb又多個伴啦!

男爵府

shio 寫道:
大鑊!!3年抱兩!!

有個一切從頭開始的感覺•••••

其實回想番陀bb時嘅感覺都幾warm咖, 而且當佢第一次胎動時嘅感覺, 非筆墨可以形容!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

唔怕啦,辛苦時間好快過!想像下2個BB一齊返學,幾開心!
我在大囡2歲時生細囡,話咁快就11個月了,時間好快過!努力呀!
不過你剛剛有左要小心身體呀,多D休息,唔好抱大B呀!

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

Shio,

恭喜晒! 不過你都要事事小心d 呀!
諗番起一年前, 仲係大肚婆既時候, 都好懷念呀!

大宅

SHIO,

恭喜你, 是一個開心的開始.....

大宅

恭喜晒!Shio, 時間好快過, 兩個bb歲數接近 d, 會 close d, 未嘗唔係一件好事

好好休息, 宜家 bb 仲細, 唔識就你, 我初初有左佢都係咁踢我個肚, 所以自己要小心 d
我要學習做會笑的媽媽

子爵府

shio
恭喜你呀!小朋友多個伴會好開心架!一切要小心,take care!

男爵府

多謝您地既關心。其實一方面都開心既,好似您地咁講,佢地年齡相約,會好close。一切既bb用品都齊備,大肚衫都仲未收埋,真係輕鬆好多。不過我最擔心既係上次我臨尾有妊娠毒血症,要催生先無事。如果今次一早就發生,可能對大人細路都有影響,可能要下一個狠心既決定。一切都聽醫生話,聽天由命啦。 :-|

大宅

shio ,
恭喜你啊!唔使擔心咁多,保持心境開朗吧!

別墅

恭喜!同期執行,好過好似我咁,加監. 我大女和細女相差3年半.

大宅

恭喜晒! 恭喜晒!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

lilima 寫道:
恭喜!同期執行,好過好似我咁,加監. 我大女和細女相差3年半.

你形容得好攪笑...但又好貼切!

複式洋房

Shio,
Congratualtions! Take care!

Phemie

大宅

Phemie 寫道:
Shio,
Congratualtions! Take care!

Phemie

same same

子爵府

恭喜晒呀

男爵府

想問吓妊娠毒血症係點嫁, 我上次都好似有, 不過唔知係唔係

shio 寫道:
多謝您地既關心。其實一方面都開心既,好似您地咁講,佢地年齡相約,會好close。一切既bb用品都齊備,大肚衫都仲未收埋,真係輕鬆好多。不過我最擔心既係上次我臨尾有妊娠毒血症,要催生先無事。如果今次一早就發生,可能對大人細路都有影響,可能要下一個狠心既決定。一切都聽醫生話,聽天由命啦。 :-|

大宅

Congratulation! May God bless you and your baby
Take care.

Is there any 0705 mami planning to have baby as well?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

shio 寫道:

唔駛擔心,我陀彤彤時都有,但到希希時就無了所以看定d先啦!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

妊娠毒血症會有尿蛋白同高血壓, 嚴重
我要學習做會笑的媽媽

首頁

尾頁

跳至