嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 今日我收到HuggiesBB會寄野黎!

mazy 寫道:
我咩都冇啊

me2

大宅

BK Milk勳章

ME 6 AH
wanzz 寫道:
me 5 ah!!
[quote]
LamLam1022 寫道:
me 4
[quote]
米奇BB 寫道:
me3 :tongue: [quote]
Arismum 寫道:
me 2

[quote]
女 寫道:
咩都冇喎我~
[/quote][/quote][/quote][/quote]

大宅

我都收到.

大宅

我無既?

◎如想約交收, 請直接pm留言, 勿在此留言或留電話; 本人行不改名, 坐不改姓, 我係 lokchu.

複式洋房

我都收到了, hehe!!

大宅

似乎人人收到既野係唔同喎 .... 我就收到中碼尿片一條+M巾+$15coupon。

有無人要張coupon呀?for買中碼片2包,要就pm我喇。

複式洋房

i also got the gift

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

我都係咩都冇收到喎 !

cmchan, 個hello kitty 好beautiful, what is this?

複式洋房

我都係咩都冇收到喎 !
我係3月初係醫院填form, 然後上網填咗兩次都未收到任何嘢!

大宅

我收到1條L碼片同一包M巾+coupon
佢應該睇住你BB既年齡再寄唔同既野o架.
幾個月前都收到張M碼既order form.

禁止訪問

陪月勳章

大宅

我都收到一條大碼片同一張$15 coupon for buying 2 中碼…

但…我個仔用緊加大碼囉,唔知要黎仲乜........................ :tongue:
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

男爵府

我有左3個月時申請, 到係前幾日先收到佢張會員咭, 我個b而家就嚟1歲啦

男爵府

今日收到喇~

大宅

我都係

gardenwoods 寫道:
似乎人人收到既野係唔同喎 .... 我就收到中碼尿片一條+M巾+$15coupon。

有無人要張coupon呀?for買中碼片2包,要就pm我喇。

大宅

我都收到gift了,我收到1片L碼尿片及其他(如coupon,m巾試用裝)......

男爵府

我今日收到:
1片 XL 碼尿片;
m巾試用裝;
$15 coupon for XL 碼尿片;
$15 coupon for 學習褲; and
a form for 學習褲試用裝.

大宅

我記得我都登記過,因為囡囡用Huggies,不過仲未收到野!!!

大宅

chingchingb.ma 寫道:
我今日收到:
1片 XL 碼尿片;
m巾試用裝;
$15 coupon for XL 碼尿片;
$15 coupon for 學習褲; and
a form for 學習褲試用裝.

me 2~
但條XL既學習褲我個仔唔岩用

別墅

我訂咗兩相細瑪, 唔知可以用幾耐?

首頁

尾頁

跳至