嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 今日我收到HuggiesBB會寄野黎!

我琴日收到既

洋房

我上星期卻收到NB & S碼尿片的買一送一coupon,還有尿片和M巾sample.我在藥房用了一張NB coupon,$37就買到2包尿片,太抵了.

大宅

我收唔到ah~~
請問m碼多少$$2包?
有人可以讓俾我嗎?
thz~

複式洋房

有無人有L碼尿片或以上唔合用的?
可否俾我或我用郵票或奶米交換?
pls pm me!

別墅

我都寄多好多次~係網上又申請過,咩野都無火都黎埋

結果

轉了pamper

男爵府

我同你一樣after打電話投訴, 佢地送番一大包尿片同pat pat濕紙巾連盒俾我, 但張member card 個時就依然未收到, 不過條氣真係順番哂

tomum 寫道:

結果

轉了pamper

男爵府

我都收到,但我在有了bb的時候填form,現在bb已3個半月大,用緊中碼片,但係佢竟然寄了s試用裝及coupon,都唔知有無攪錯.

公爵府

親子王國15週年勳章

佢張$15coupon唔可以響藥房用, 計落都無著數, 去藥房就咁買差唔多.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都收到... 1片 XL碼 既學習褲 及 2張 coupons, 不過, 真係唔知塊片要擺幾耐先用得, 因為我亞仔著 L碼 都鬆.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日收到:
1片 L 碼尿片;
Kotex M巾試用裝,
$15 coupon for XL 碼尿片,
$15 coupon for XL 學習褲,
1張form可取學習褲試用裝.

複式洋房

我都想做回完喎...... 可以去邊到申請?

禁止訪問

大宅

我都收到但係
收到:
1片 L 碼尿片;
$15 coupon for L 碼尿片,
1張form L 碼尿片

得一張 coupon 咋喎!

別墅

我都收到呀,係m碼!

男爵府

我知道我乜都收唔到之後, 試過打去huggies會度問..竟然係voice mail..我留o左 voice mail 啦..冇人覆我呀!!! 真係都黎埋!!!

OneTwoThree 寫道:
我同你一樣after打電話投訴, 佢地送番一大包尿片同pat pat濕紙巾連盒俾我, 但張member card 個時就依然未收到, 不過條氣真係順番哂

[quote]
tomum 寫道:

結果

轉了pamper

[/quote]

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我今日都啱啱收到!
tabo6508 寫道:
我都收到但係
收到:
1片 L 碼尿片;
$15 coupon for L 碼尿片,
1張form 訂L 碼尿片

得一張 coupon 咋喎!

首頁

尾頁

跳至