心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 《些粉第31分店》,呢

佢可能哩埋[img align=left]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Tony%20Choi/My%20Documents/My%20Pictures/icon16.files/182113.gif[/img]
好B 寫道:
[size=x-large]咦~兒椅去咗先恕呀)))))))))))))

公爵府

係咪翻糞呀?

小路 寫道:
魚魚,刷牙洗臉牡乃由拱耐架喎!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咬電線容乜2電C佢呀!
好B 寫道:
其實佢都唔扇曳架喇! 好多兔仔咬電線天架! 佢都冇呢舖引!

公爵府

阿運泥~你D公仔成日變咗X嘅?

WINNIEYIP 寫道:
佢可能哩埋[img align=left]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Tony%20Choi/My%20Documents/My%20Pictures/icon16.files/182113.gif[/img][quote]
好B 寫道:
[size=x-large]咦~兒椅去咗先恕呀)))))))))))))
[/quote]

公爵府

13婆d"肚仔"械咪巧長面架~~~~ ?-( ?-(

琥珀宮

咦?如果係拱.......
好B 寫道:
係咪翻糞呀?

公爵府

唔豬喎! 應該唔係喇! 可能得7,8歲啩!

13婆d"肚仔"械咪巧長面架~~~~ ?-( ?-(

公爵府

冇呀~~~禾睇到wor~~~ [quote]
好B 寫道:
阿運泥~你D公仔成日變咗X嘅?

[quote]
[

公爵府

你爽毁減震句!?

小路 寫道:
咦?如果係拱,等亞婆delete之前咋佢型D野先!

公爵府

佢就係冇咁疹吖嘛!

小路 寫道:
咬電線容乜2電C佢呀! [quote]
好B 寫道:
其實佢都唔扇曳架喇! 好多兔仔咬電線天架! 佢都冇呢舖引!
[/quote]

公爵府

嘩~~咁刀扇長面喇~~禾雨為得幾個熱面天,

哈哈~~禾二哥助排養左隻計褲9,半歲咋,成隻曲架拱,不過巧得預~~~[quote]
好B 寫道:
唔豬喎! 應該唔係喇! 可能得7,8歲啩!

[quote]

公爵府

阿婆養咗阿笨泥年半喇! 喺花園質佢返雷養架!

琥珀宮

我見到都係"X"雷架!
冇呀~~~禾睇到wor~~~

公爵府

自雷兔 佢責八燕走左天呀
好B 寫道:

琥珀宮

咁佢豬前係咪有人養架?
好B 寫道:

公爵府

條拎係咪喺你部腦攞七雷架, 講家->file:///C:/Documents%20and%20Settings/Tony%20Choi/My%20Documents/My%20Pictures/icon16.files/182113.gif

小路 寫道:
我見到都係"X"雷架![quote]
冇呀~~~禾睇到wor~~~
[/quote]

公爵府

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_581.gif[/img]典解 ?-( ?-( [quote]
小路 寫道:
我見到都係"X"雷架![quote]

公爵府

禾save左條鈴響禾的圖片架wor~~~ ?-( ?-( [quote]
好B 寫道:
條拎係咪喺你部腦攞七雷架, 講家->file:///C:/Documents%20and%20Settings/Tony%20Choi/My%20Documents/My%20Pictures/icon16.files/182113.gif

[quote]

琥珀宮

運泥,如果你張相無upload上internet相簿,我地係睇唔到架!只有你住己先睇到!

公爵府

唔豬呀! 佢嗰薯好細隻架咋! 口柱隻柳屎咁->

初薯都諗住係有人養緊走失咗架! 咁我妹鐵裝主七去問人有茂唔見兔仔囉, 典豬成個熱頭都茂人認, 咪養咗佢囉!

小路 寫道:
咁佢豬前係咪有人養架?

首頁

尾頁

跳至