興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

FD見到
代轉:
有無人想要哥基bb~免費架,如果有興趣請打9874 xxxx話
joan介紹,如果無人要12月尾全部都會拎晒去人道毀滅架~~
睇下有無人幫到手或幫忙po出去呀,唔係就全部都要死架啦d bb

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲咩BK呢期咁多歌基?

仲咩個位人兄/姐生咗又唔要, 仲要人道毁滅!!!

有無相?

民房

我打過去,冇人聽~~

大宅

回覆:哥基BB

我都收到段嘢~

有無人要歌基小狗仔大量!如要電銀姐電9874xxxx元崗邨村地下,J0an介紹!小狗到12月尾 無人要就安樂死
有冇朋友想養哥基,歲半至五六歲都有,有十幾隻全部都吾洗錢,因元朗狗場吾做啦,麻煩幫手問問,因冇人要就會送去愛協

水晶宮

安樂死咁陰功~~
有冇相可以睇下??

大宅

PUSH

子爵府

Up

子爵府

幫手~推!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

畀面勳章

push

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

晌另外一個POST 話係假架
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Golden Husky (FB 內澄清)

我真係好唔明白!!!!!可能whatapps 有相果d post 太吸引, 所以引黎咁多人想要, 好多人搵到我, 同我傾左, 知道d 狗狗係女既多, 生到唔生, 有皮膚病, 無歲幾兩歲, 只有至少6歲既狗狗, 佢地都已經無興趣啦! 仲有人在網上話約埋搶狗, 更有人話我專登收埋d 狗狗, 更有人私自出post 轉售!!!!!

何其荒謬!!!!!! 繁殖場既狗你要預同佢睇醫生, 佢既身體未必如你想像中好, 又要同佢地醫好d 皮膚要同佢地做絕育更要教好佢地家中既日常生活規律, 要花好多心機時間去照顧一隻狗!!!!! 點解咁既狗狗都仲有好人想要?! 原因就係誤解lor! 個場唔係我架, 我無鎖匙又唔係好識路, 唔係我有心收埋唔俾人去收佢地, 而係真係要夾到場主時間去開門先得架! 咁多狗販伏o係度等機會, 俾多少少時間我地過濾下唔好摧唔好迫, 唔好到我地做錯決定害左d狗狗啦.....麻煩晒大家~~~~~
~~

繁殖場唔做, 地方要收回, 留下10幾隻至少6歲歌 (FB 內澄清)

我唔識呢個場既主人, 只係朋友搭朋友知道有10幾隻歌基待領, 據知佢地健康情況唔差, 多女少男, 至少6歲, 想養歌基既朋友請快pm我留電話, 原本場主話只可以留到月尾, 無人要就送漁記, 但post 左2-3日反應好踴躍亦有好多義工致電可幫忙, 所以佢地呢少少10幾隻狗狗應該唔駛送漁記唔駛死架喇, 謝謝大家關心~~~~~

但我想先講明, 呢一班狗狗佢地已經好可憐, 半生都用黎繁殖, 在個籠度生活, 既然有幸可以逃出生天, 我地好想為佢地搵到一個會同佢地睇醫生, 做絕育, 會好好照顧佢地終老既家庭, 我知道好多人知道佢地好慘都好想收留佢地, 但我真係要時間去了解你地每一個人究竟適唔適合領養或可轉介去收養其他仍然等家既狗狗都好!

呢班狗狗沒有bb, 沒有歲幾2歲, 隻隻都可能至少有5-6歲的, 有d 有皮膚病pat pat同腳仔甩晒d 毛, 你帶佢返家前真係要去pet shop沖一次涼杜一次蝨, 再book 時間睇醫生的, 呢個心理準備請你地都要有.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

希望狗狗可以過美好的新生活!

首頁

尾頁

跳至