跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇聽過<全港孕媽媽選舉>? 一齊分享下呀~

Hi 各位靚媽媽,
妳地有冇聽過<全港孕媽媽選舉>呀?
上兩個禮拜我接到荷花集團

大宅

Re: 有冇聽過<全港孕媽媽選舉>? 一齊分享下呀~

點解荷花集團會電話邀請你參加 ? 我都知呀, 因為 "孕媽媽" 有廣告, 您參加 ah. 我一定支持您 :D

等待驗證會員

我有少少少....興趣, 不過我諗都唔會參加la, 8月時實好肥
有0906的媽媽參加, 我一定支持

大宅

我想參加,在那裡可以申請參加,我8月時到差不到多9個月大,唔知佢係8月幾多號呢~

大宅

如果我參加..8月時就要" 碌 " 上台,不是行..
塊面咁鬼肥...上鏡好圓o家 !! 實行成隻加菲貓咁

等待驗證會員

covermark

e...我比你笑c la
covermark 寫道:
如果我參加..8月時就要" 碌 " 上台,不是行..
塊面咁鬼肥...上鏡好圓o家 !! 實行成隻加菲貓咁

大宅

Hi dear all,
個比賽決賽係

大宅

可能因為我係荷花

大宅

我都打算參加~因為奬品豐富麻,哈哈~
不過我都肥咗好多,塊面更加變成飽飽面~
但我希望可以參加後有人免費幫我執下個頭~(大會指定髮型店係touch up這間salon很好的,平時攪一次個頭最平都要$400幾元-淨係洗剪吹)
(不過當然要入圍才可以啦~)

大宅

我都睇到有呢個比賽呀!
d奬品都幾吸引, 最正係有尿片贊助呀
其實都有d心郁郁...我上半身都仲keep到好似未有bb之前咁(d人話可能係陀女, 所以冇咁腫)...但係我問我老公意見時, 佢的反應係 :「我驚你騰來騰去辛苦...」
所以都係諗下先!
正如你地話齋, 有0609的媽媽代表參加, 我同小b實舉晒手舉晒腳支持!!!!!

大宅

oh really ? 有咁正嘅 salon 贊助架? 真係幾正喎.... 到時叫老公影多張相留為紀念都好呀~
其實我嘅最大希望係入到決賽架咋... ( 雖然到時唔知會唔會有精神參加... ) 因為入到決賽已經有豐富獎品啦... 哈哈...
至於頭三甲獎品,我最想要都係免費紙尿片 !! yeah~
不過未有人通知我 exactly 時間... 妳地收到話我知呀...

大宅

miffywen 寫道:
我都睇到有呢個比賽呀!
d奬品都幾吸引, 最正係有尿片贊助呀
其實都有d心郁郁...我上半身都仲keep到好似未有bb之前咁(d人話可能係陀女, 所以冇咁腫)...但係我問我老公意見時, 佢的反應係 :「我驚你騰來騰去辛苦...」
所以都係諗下先!
正如你地話齋, 有0609的媽媽代表參加, 我同小b實舉晒手舉晒腳支持!!!!!

誰人係0609呀~

大宅

是否入了決賽就已經有禮物?我希望佢送多d尿片比我咋~
不過我都仲未寄相,突然要找張4R近照真係有些難度,我都差不多半年無影過相,隨了一些大合照~而且我未買本雜誌,所以未有張FORM~

等待驗證會員

yoyoko

我地咪係06年09月媽媽

大宅

喎!原來如此~
我都希望多些0609的媽媽參加~

大宅

我老公都好希望我能赢,因為佢睇中個臍帶血個個,佢話這個好貴喎~我反而睇中尿片多些,半年的尿片唔知有幾多包呢 ?
而且我仲好希望有人免費幫我剪髮,哈哈,

大宅

Carfoon:
買孕媽媽呢本雜誌就有報名表喇! :lol:

大家仲有時間可以考慮一下, 都唔覺佢有deadline咁!
再唔係我地拉大隊一齊去, 實行拎晒佢地d禮物, 哈哈哈哈哈!

大宅

我地大家都係 0609 嘅孕媽媽~
入到決賽就有獎品架啦 ~ 不過要入三甲先會有尿片 sponsor 囉...
其實我最主要係想籍此識多 d 各位孕媽媽, 一齊分享下交流下, 大肚咁辛苦,有 d 娛樂同寄託都唔錯呀 ~ 大家話係咪?
所以大家一齊努力啦~無獎唔緊要,最緊要嬴返寶貴嘅經驗同友誼 ar ma!!

大宅

我記得6月26日好似截止報名~
我未報名呀~
我今日叫埋我個friend去報名
她說我痴線喎~

大宅

我相信有胎教~
所以我希望bb感受一下比賽時開心及興奮~
而且我也想認識大家~

首頁